Pa2x ne kadar

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 3K

rafael

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
S.a Arkadaşlar pa2x in şu anda 2 el ve 0 fiyatı ortalama ne kadar. Bide bu fiyatlar 2 3 yıl sonra ortalama ne kadar inerbilir sizce?

Cevap: Pa2x ne kadar

Üretimi durdu. Eldeki stoklarda 0 rı 2700 euro. İkinci elde 4250-5000 tl aralığında. İlk Pa3x ler Nisan ayında teslim edildiğinde 3750-4250 tl pa 800 lerde 2500-3000 tl fiat aralığında kalır.

aaaa gerçektenmi. Keşanlı musrtafa abim çok tşk ederim. Çünkü ben daha pahalı bekliyodum. E ben alana kadar zaten o fiyatlarda baya düşer. Ama ben eğer uygun olursa 3x almayı düşünüyorum ilerde inşallah. Bu arada şuan xd9 kullanıyorum nickimdende anlaşılacağı üzere.

aaaa gerçektenmi. Keşanlı musrtafa abim çok tşk ederim. Çünkü ben daha pahalı bekliyodum. E ben alana kadar zaten o fiyatlarda baya düşer. Ama ben eğer uygun olursa 3x almayı düşünüyorum ilerde inşallah. Bu arada şuan xd9 kullanıyorum nickimdende anlaşılacağı üzere.

Aynen almışken bencede Pa3x almanı tavsiye ederim.Şimdi alıcaksanda pa2x almak için bekle Nisan ayını derim.Şuan yüksek,Mustafa abinin dediği gibi inecek fiyatlar.

Üretimi durdu. Eldeki stoklarda 0 rı 2700 euro. İkinci elde 4250-5000 tl aralığında. İlk Pa3x ler Nisan ayında teslim edildiğinde 3750-4250 tl pa 800 lerde 2500-3000 tl fiat aralığında kalır.

Abilerim saolunda ben zaten önümüzdeki ilk 2 3 yıl belkide çok daha uzun bir süre bu orgları alamam. Bikrere para biriktirmem gerekiyor. Pa3x i takip edicem. Eğer müzisyenler memnun kalırsa 3x almayı düşünüyorum ama tersi olursa büyük ihtimalle 2x olur. Belki oda olmaz. Çünkü ben xd9 kullanıyıorum ve xd9 u almadan önce pa80 almak istiyodum. Ama fiyat pahalı geldi. Ama bu kez parayı biriktirip tünelmüziğe başka arkadaaşlar aracılığıyla baktırııp fiyatları tam öğrencem ve buna göre hareket edicem. Belkide param yettiği halde cihazları gidip görünce beğenmeyip almayadabilirim. Nasip yaa. İnşallah 3x olur. Eskiden bu tip cihazlar benim için sadece hayaldi. Şimdi 3x leri düşünüyorum.