Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa1x'e Ritim Yazdırmak İsteyenler BURAYA>>Arkadaşım açtığın konuya 2 defa yazdım. İkincisinde hatırlarsan "setini gönderirsen bakarım neler yapabilirim diye" belirttim. Bunun üzerine yapman gereken bir şekilde cevap vermekti. Ne bekliyorsun yalvarmamızımı? Bizimde bir ton işimiz var, kafamızda dolu, kaçırmışta olabilirdik bazı şeyleri!! Bizde burada gödüğün gibi farklı bir amaç için çabalamıyoruz.Ben müzisyen değilim ve bunuda söylenmesi gereken her türlü ortamda söylerim. Ben evde kendi çapımda amatörce çalan çabalayan bir adamım. Günde 10 ile 12 saat arası işimde çalıştıktan sonra, arkasından eşime ve çocuğuma vakit ayırdıktan yada ayıramadıktan sonra, geriye kalan zamanda bazen 2-3 saat uyuyarak müzik için çabalayan bir adamım. Yani geriye kalan zamanda şu foruma bu kadar yazmam bile çalışkanlığımın göstergesidir. O yüzden klavyenin ucundan neyin ne olduğunu bilmeden insanları burada yaftalaman çok ayıp ve esasen bu yaptığın müzisyenliğe sığmaz.İnanki senin gibi kibirli bir adamın seti evrenin en iyi setide olsa, üzerine parada versen istemem. Bence sen dediğin gibi setini sil, digital çöplüğe gönder ve cihazını sat.
Cevap: Pa1x'e Ritim Yazdırmak İsteyenler BURAYA>>
Arkadaşım açtığın konuya 2 defa yazdım. İkincisinde hatırlarsan "setini gönderirsen bakarım neler yapabilirim diye" belirttim. Bunun üzerine yapman gereken bir şekilde cevap vermekti. Ne bekliyorsun yalvarmamızımı? Bizimde bir ton işimiz var, kafamızda dolu, kaçırmışta olabilirdik bazı şeyleri!! Bizde burada gödüğün gibi farklı bir amaç için çabalamıyoruz.
Ben müzisyen değilim ve bunuda söylenmesi gereken her türlü ortamda söylerim. Ben evde kendi çapımda amatörce çalan çabalayan bir adamım. Günde 10 ile 12 saat arası işimde çalıştıktan sonra, arkasından eşime ve çocuğuma vakit ayırdıktan yada ayıramadıktan sonra, geriye kalan zamanda bazen 2-3 saat uyuyarak müzik için çabalayan bir adamım. Yani geriye kalan zamanda şu foruma bu kadar yazmam bile çalışkanlığımın göstergesidir. O yüzden klavyenin ucundan neyin ne olduğunu bilmeden insanları burada yaftalaman çok ayıp ve esasen bu yaptığın müzisyenliğe sığmaz.
İnanki senin gibi kibirli bir adamın seti evrenin en iyi setide olsa, üzerine parada versen istemem. Bence sen dediğin gibi setini sil, digital çöplüğe gönder ve cihazını sat.