Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa1x'e Ritim Yazdırmak İsteyenler BURAYA>>Hakan Çebiyle anlaşılırsa süper olur.Volkan abi görüşmeleri yalnız ritim üzerine mi yapıyorsun komple set üzerine mi? Sadece ritimse araya bir iki sesde sıkıştırmak lazım H.Çebinin elektroları güzel Birde PA800 için yaptığı Alpay seti piyasaya sürmekten vazgeçti galiba o seti Pa1x'e göre ayarlasa süper olur.Ortalama bir fiyatlada herkes alır diye düşünüyorum
Cevap: Pa1x'e Ritim Yazdırmak İsteyenler BURAYA>>
Hakan Çebiyle anlaşılırsa süper olur.Volkan abi görüşmeleri yalnız ritim üzerine mi yapıyorsun komple set üzerine mi? Sadece ritimse araya bir iki sesde sıkıştırmak lazım H.Çebinin elektroları güzel Birde PA800 için yaptığı Alpay seti piyasaya sürmekten vazgeçti galiba o seti Pa1x'e göre ayarlasa süper olur.Ortalama bir fiyatlada herkes alır diye düşünüyorum