Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa1x ram problemi lütfenarıkan hocam verdigin bilgilerden dolayı tşk ediyorum ama.bildigim tum yolları denedim formata izin vermiyor sistem yükleniyo diyor dışardan hiç bir mudahale edemiyorumsorry söylemeyi unuttum sizin bi hdd seti yüklemeye çslıştım uzun sürünce kapatık tekrar açtım ne olduysa ondan sonra oldu.burda ram hangisi board hangisi birtanesi 2 entegreli 2 adet birtnesi 8 entegreli 72 pın foto yükleyemedigim için yazdım yardımlarınızı bekliyorum boşa zamanınızı aldıysam hakkınızı helal edin.
Cevap: pa1x ram problemi lütfen
arıkan hocam verdigin bilgilerden dolayı tşk ediyorum ama.bildigim tum yolları denedim formata izin vermiyor sistem yükleniyo diyor dışardan hiç bir mudahale edemiyorum
sorry söylemeyi unuttum sizin bi hdd seti yüklemeye çslıştım uzun sürünce kapatık tekrar açtım ne olduysa ondan sonra oldu.
burda ram hangisi board hangisi birtanesi 2 entegreli 2 adet birtnesi 8 entegreli 72 pın foto yükleyemedigim için yazdım yardımlarınızı bekliyorum boşa zamanınızı aldıysam hakkınızı helal edin.