pa1x mi? tyros2 mi?

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
arkadaşlar yıllardır ketron kullandım ritimler yazdım sesler editledim fakat pcm snd yenilikleri olmadığı için çok sevdiğim ketronuma elveda diyorum ve bana yeni sesler koyabileceğim güzel kitler koyabileceğim org arıyorum düşündüm ve tyros2 ve pa1x arasında kararsız kaldım ki pa1x kullandım fakat tyros 2 yi dinlemedim bile fiyat olarak yüksek geldiği için iyi oldugunu düşünüyorum barlar için kapalı alan için hangi orgu tavsiye edersiniz?

Cevap: pa1x mi? tyros2 mi?

tyros 2 tavsiye ederim kardeşim.Yumuşacık ve tane tane tonları var.Saundlar çok sağlamdır.Bu sitede demolar var dinle ve öyle karar ver derim.

saolasın dinlemek gerek fakat demo daki set elimizde yoksa heleki yamaha ya geçince acemisi olacağız sahne performansı nasıl pratik mi zormu

tyros2 hayallerimin klavyesiydi fakat onunda üzerinde fazla çalışma olmadı. KAlite olarak bence kuşkusuz yamaha aman güncel değil . aynı şekilde pa1x de güncel değil artık. benim tavsiyem güncel bi klavyeden yana olurdu.. pa800 audya pa2x gibi

audya gücellenmedi sanırım ama vegayı ayağa kaldırdım yordu ama yeminle müzikten haz alamaz oldum

seti yaptığın zaman çok pratik.ritm olarak or 700 in ritmlerinin %70-80 ini okur.Sampling sesde var ben yayınlamıştım ve çevirdiğim pek çok ses var.Bana soracak olursan rtim de ses de sıkıntı yok.Bende 5 sene ara verdikten sonra tyros 2 ile müziğe dönüş yaptım.İnan bu kadar haz aldığım bir alet olmadı.Dene çal!!!

tyros2 ve tyros3 arasındaki fark nedir 7750 tl ye sıfır tyros3 buldum piyasası nedir? ram lar kaç mb tır? tyros3 internete bağlanıyormuş sahnede ne gibi faydası olur şarkı sözlerini mi indirmeye yarıyor anlayamadım haydi hayırlısı bakalım daha ne cıkaracaklar bu gidişle buzdolabı da koyarlar gibime geliyor :S