Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA1x İ Gerçekten canlandırmak istermisiniz?Furalabi şuan bahsettiklerinin hepsi mevcut Ve emin olun benim parayla pulla işim hiç yok... Tek derdim müzisyen arkadaşlarımın çalışkan olması... Sette şuan tek eksit kuru bağlama aslında oda var ama hoşuma gitmiyor...Yani seslerin güzelliğinin yanı sıra rahat ve seri çaldırabilmeside lazım düşüncesindeyim...Mesela bazı sesler var çalarken resmen parmaklarım gömülüyo içine sahnede beni zorlayan sesleri hiç sevmediğim için bazı sesler eksik diyorum... Ocak sonu hatta şubat ortasına kadar çalışmalara devam edicem...Allah izin verirse yeni zurna elektro keman ve bulunduğum ilde farklı enstruman çalan bulabilirsem stüdyoya sokucam... Düşük mb lı güzel yeni sample larda yapmayı düşünüyorum... Tabi bunun sözünü şimdi vermek istemem... Şubat ayında maddi durumum nasıl olur bilemiyorum
Cevap: PA1x İ Gerçekten canlandırmak istermisiniz?
Furalabi şuan bahsettiklerinin hepsi mevcut
Ve emin olun benim parayla pulla işim hiç yok... Tek derdim müzisyen arkadaşlarımın çalışkan olması... Sette şuan tek eksit kuru bağlama aslında oda var ama hoşuma gitmiyor...
Yani seslerin güzelliğinin yanı sıra rahat ve seri çaldırabilmeside lazım düşüncesindeyim...
Mesela bazı sesler var çalarken resmen parmaklarım gömülüyo içine sahnede beni zorlayan sesleri hiç sevmediğim için bazı sesler eksik diyorum... Ocak sonu hatta şubat ortasına kadar çalışmalara devam edicem...
Allah izin verirse yeni zurna elektro keman ve bulunduğum ilde farklı enstruman çalan bulabilirsem stüdyoya sokucam... Düşük mb lı güzel yeni sample larda yapmayı düşünüyorum... Tabi bunun sözünü şimdi vermek istemem... Şubat ayında maddi durumum nasıl olur bilemiyorum