Cevap: pa 900
Alıntıdır Arkadaşlar ben başka bir siteden buldum sizede lazım olabilir diye paylaşıyorum...
Korg pa 900 set yükleme
--------------------------------------------------------------------------------
KORG PA 900 için hazırlanmış;Pa900-KORGTR11.SET dosyasının yükleme talimatları;
Önemli:İşleme başlamadan önce;Global-Menu-Mode preferences sayfasına giderek sol altta ki media ikonuna basın ve FactoryStyle and Pad Protect kutucuğunda ki işareti kaldırın.
1- Sitemizden indirmiş olduğunuzPa900-KORGTR11.SET.rar adlı dosyayı zipten çıkartınız ve herhangi bir usb stick e kopyalayınız.
2- Cihazınızı satın aldığınız bayii nin size vermiş olduğu üzerinde ; KORGTR11 yazan micro SD kartı cihazınızın arka yuzunde ki (sol tarafta ve vidalı kapağı açarak) pilin alt kısmında ki yuvaya KORGTR11 yazılı yüzü üste gelecek sekilde yerleştiriniz.
3- Pa900-KORGTR11.SET dosyasının içinde bulunduğu usb sticki ön yuzde ki yerine yerleştiriniz.
4- Media butonu ile sol atta ki DISK yazısını USB ye ceviriniz.
5- Şimdi usb stick içeriiğinde ki Pa900-KORGTR11.SET'i seçiniz ve ekranın sağ alt kısımında ki Load yazısı ile datayı yükleyiniz.
Bütün bu işlemlerden sonra Cihazınızı tekrar kapatıp açtığınızda set kullanımınıza hazırdır.
Yine , yeniden bir KORG ürünü seçtiğiniz için teşekkürler.......
Cüneyt ERTAÇ (CE)
Yazılım ve Klavye Bölümü
Can Elektronik Ltd.Şti
KORG TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ