Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa 900 yeni 4 tel demoaçık konuşmak gerekirse pa800 ü olan birisinin pa900 e geçmesinin mantığı yok.. 190 küsür mb ram ,mp3 bord için geçilebilir belki ama bana 64 ram rahat yetiyor toplamda ramda olan seslerin 5-6 tanesini düğünde kullanıyorum , 15 tanede ritim en fazla pa800 bildiğimiz bi alet zılgıtı takılır shift start stop yaparız düzelir , şükür daha kitlemedi bi sezon program yaptım en ufak yanlışını görmedim.. swich basmadığı zaman hiç zorlamam üflerim püflerim toz gidince düzelir ama yarı yolda bırakmaz... macera aramak isteyen birisi pa900 alabilir, korgun pa800 den sonraki çıkardığı bütün aletlerin soundu cok soft geliyor ve bu düğüncü insanın hoşuna gitmez...
Cevap: Pa 900 yeni 4 tel demo
açık konuşmak gerekirse pa800 ü olan birisinin pa900 e geçmesinin mantığı yok.. 190 küsür mb ram ,mp3 bord için geçilebilir belki ama bana 64 ram rahat yetiyor toplamda ramda olan seslerin 5-6 tanesini düğünde kullanıyorum , 15 tanede ritim en fazla pa800 bildiğimiz bi alet zılgıtı takılır shift start stop yaparız düzelir , şükür daha kitlemedi bi sezon program yaptım en ufak yanlışını görmedim.. swich basmadığı zaman hiç zorlamam üflerim püflerim toz gidince düzelir ama yarı yolda bırakmaz... macera aramak isteyen birisi pa900 alabilir, korgun pa800 den sonraki çıkardığı bütün aletlerin soundu cok soft geliyor ve bu düğüncü insanın hoşuna gitmez...