Pa 900 mikrofon

• Konbuyu başlatan watert
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 8K
Cevap: Pa 900 mikrofon

merhaba arkadaşlar benimde 900 mikrofon sorunum var, mikrofonu taktığımda cızırtı yok ama konuşurken sesimle birlikte cızırtı sesi geliyor kablo denedim ,mikrofon denedim sanırım sorun klavyede. acaba programsal bir arızamı yoksa mekanik bir arızamı bilen varmı . saygılar...

bildigimiz cizirti yoksa elektronik bir titresim gibi birseymi .. harmony olabilir.. harmony i kapatip tekrar deneyin,.. saygiLar...

Merhaba arkadaşlar. Cüney hocanın eğitim videosundaki gibi yaptım fakat hiç ses alamıyorum. Yeşil ışık hiç yanmıyor. Mikrofon ve kabloda sıkıntı var diyecem bu gün 3 kez mixer de test ettim. Sıkıntı yok. Ama orga takınca org ta audio in ışığı hiç yanmıyor. Acaba jak mı uyumsuz? Yardımlarınızı bekliyorum

orgun arkasinda microfon girisindeki ayari oynadinmi azaltip yukselt yesil isik yanmamasi kötü herhalde microfon ayarlarindan da olabilir hazir bir cok mikrofon profili var onlardan birkacini secip denemeni tavsiye ediyorum.. bir cözüme ulasamazsan tekrar yaz.. saygiLar..

bildigimiz cizirti yoksa elektronik bir titresim gibi birseymi .. harmony olabilir.. harmony i kapatip tekrar deneyin,.. saygiLar...

aslında elektronik titreşim de diyebiliriz , ama harmony ile alakalı değil, belki mhz ayarı falan olabilir bilmiyorum , acaba başka setin global ayarlarından mikofon ayarlarını alıp yüklesem mi bilemedim...

konuşma sesi daha bass frekanslı bildiğim kadarıyla. O yüzden birde eq ayarlarında alt frekanları kısarak deneyin. Org yanımda değil ama ekranda en alt kısımda mic e tıklayın bu bölümden kısabilirsiniz. Globalden de ayar yapılabiliyor ordaki ayarlar çok ince ayarlar. Vocalde alt frekansların kısılması abartmamak kaydıyla daha temiz ses sağlar.

aslında elektronik titreşim de diyebiliriz , ama harmony ile alakalı değil, belki mhz ayarı falan olabilir bilmiyorum , acaba başka setin global ayarlarından mikofon ayarlarını alıp yüklesem mi bilemedim...

evet benimde tavsiyem o..

Orgun arkasında RİGHT yanında LEFT Bolumunde AUDİO İN Bolunmune mikrofonun soketını tak MİC GAİN Yanında ın olan bolume taktıkdan sonra Orgun solunda yukarıda USB HAST ın altındaki MICSETTING bolumunde Soyle MIC,HORMONY ve PIRESET YAZAR bız oncelıkle MIC basarak kırmızı ısıgının yanmasını mutlaka gormelıyız ve mıcrofonumuz acık olmalı orgun arkasındakı MIC GAIN elle cevirmeli dugme sesi ayrıyeten acıyor onuda ses gelmedıyı takdırde sesı oradan da acabılırız LEFT yanında orgun arkasında neyse MIC VOLULE sesı ayrıyeten acar mıkrofondan ses verdıyımızde sesın normal gelmesi lazım neyse ses geldıkden sonra FX LEVEL tusunu ıse sese bas tız verır bır mıxserı dusun volumu actıkca ses tızlesir ayarlar sana kalmıs bısey FX LEVEL altındakı PRESET bır mıx gorevı gorur o tusa bastıgında ekranda bazı numaralar ve ses efectlerı cıkar yanı sese ısdedıyın tonları verıp uzerıne tıklayıp ısdedıyınbıefectı secbilirsin onr:1-8,9-16,17-24,25-32,33-45,41-48 Gıbı ekrandan sectıyınde yanımıyorsan her bır sayı arasında 7 cesıt ses efect var ekrandan sectıyınde sesıne duyunlerde kullanılan ses mıxerı gıbi efect ler verir pa900 de baya bır ses efec ceşitlerı var şarkı okur ıken ısdedıyın gıbı secıp aynı zaman da cok ıyı bır kayıt yapabılırsın HORMONY ıse sesi kayıt sırasında okur ıken ar kadan baska bırses vokal gıbı dusunun ona benzer bır ses verır arkadaşlar..

arkadaşım yardımcı olayım dedim ama yardım gerekmiyo galiba numaramıda verdim ama iletişim kurmadın herhalde hallettin olayı galiba

hoca jakların 2 ucunada bak. benimde mikserde sorun yoktu kabloda ama org ta sorun oldu hemen dtl ye gitme yeni kablo ile dene