pa 800 yardim

ismail05

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800 gem wk8se
Degerli ustatlar pa800 orgum var org calarken 1~2 saat sonra ritimlerde ve seslerde bi bozukluk olusuyor format attim yeni set yukledim ama yine sorun olusuyor neden olabilir acaba bilgisi olan varmi

Cevap: pa 800 yardim

Ram yanmıştır değişmen gerekir

Abi ram yansa set duzenli birsekilde yuklenirmi set yukleniyor duzgin calisiyor ama bikac saat sonra bozulma oluyor

Set yüklenir onda sıkıntı olmaz aynı sorun arkadaştada olsu org çalışıyor belli bir zaman sonra sapıtıyor herşey birbirine giriyor birden olmuyor yani yeni rem aldık düzeldi 100 tl birem 64 mb al kurtul kendin bile takabilirsin

sadece sample ses ve ritimlerde cızırtılı ses çıkıp aletin kendi fabrikasyon yüklü ses ve ritimlerde bozulma olmuyorsa sorun ramda dir.bu arada almışken 256 ram al.sahibinden com da ali diye bi arkadaş var antalyada bi esnaf arkadaş iyi bir esnaftır ben kefilim.(kefilim derken benim gibi kıl biriyle 1 gün boyunca akşama kadar konuşup her aradığımda telini en fazla 2 defa çaldırıp efendim hakan abi diye açan bir arkadaş)Onunla görüşmeni tavsiye ederim.

Tamam arkadaş 256 Remi aldı,o remi takması ayrı bir dert.Hadi diyelim onuda başardı taktı.Peki alet bu 256 Mb.rami nasıl 256 Mb.olarak görecek yine 64 Mb.olarak görür.Sadece DTL nin verdiği orgun seri numarasına özel bir yazılımla alet rami 256 Mb.olarak görüyor.arkadaşım 256 Mb.rem takdıracaksan sana tavsiyem DTL de taktır.Hemde 2 yıllık garantisi var.

Abiler zaten 256 mb rami taktiktan sonra oyle bozulma oldu ram yansa setleri okumaz diye düşünüyorum ramin boslugunu nerden ogreniyoruz ki