pa 800 yardım

KARTAL7621

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa 3 X
Arkadaşlar Geçen internetten bir set yükledim beyenmeyince kendi setimi tekrar yükledim sorunsuzca çalıştı. Fakat bir hafta sonra orgu açtığımda korg pa 800 yazısından başka ekranda bişey gözükmüyo.intro 1 basılı tutarak os dosyasını yüklemeye çalıştım malesef orga hiç bir müdahale yapılmıyor ekranda korg pa 800 yazısından başka bişey gözükmüyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyom şimdiden teşekkürler.

Cevap: pa 800 yardım

intro 2 ile denedinmi..
bitde taktıgın usb de başka bişi olmasın ..

Dilerim REM'i yakmamışsınızdır. şu denemenizde yarar var,
os 1.50 yi yükleyin. Sonra klavye ile birlikte gelen cd deki 127 mb'lık dosyayı yükleyin.Sonra makina açılınca restote backup yapın os res 1.51'i yükleyin. Kolay gelsin!

os 1.50 yi yükleyin. Sonra klavye ile birlikte gelen cd deki 127 mb'lık dosyayı yükleyin.Sonra makina açılınca restote backup yapın os res 1.51'i yükleyin. Kolay gelsin!

os 1.50 yi yükleyin. Sonra klavye ile birlikte gelen cd deki 127 mb'lık dosyayı yükleyin.Sonra makina açılınca restote backup yapın os res 1.51'i yükleyin. Geçmişolsun Saygılarımla,

sazcı abim org zaten açılmıyormuş..
orgu aç üstad 3 4 saat açık bırak ekrana hata gelemsse dtl yolu
eğerki ekrana hata gelırse şu olur
ya resstart yazar orgu yenınden başlat intro ya basarak aç turtarsa yırttın.. .demektir..
veya yes no diye bişi çıkar yes de org açılsın utlıyden restoreyi yukle orgu kapa açarkene intro ya bas.. yüklerse yırttın demekkitir eğer bu işlemler işe yaramassa dtll .
sorun ram olacagını ben sanmıyorum main bord işallah bişi çımaz...

Bilo Ağam org hiç bir şekilde intro bir intro iki kabul etmiyo ekranda korg pa 800 yazısından başka bişey yok olmazsa dediğin gibi orgu açık bırakacam inşallah düzelir ayrıca rem veya main bordtan arıza verdiği zaman garanti kapsamına girermi

seti yüklediğimde hiç bir sorun yoktu 63 mb idi beğenmeyince kendi kullandığım seti yükledim onunlada yaklaşık üç dört saat org açık kaldı hiç bir sorun çıkmadı ne olduysa bir hafta sonra açtığımda oldu.

main bord rem garantiye girer ama arazıya bağlı.. dtl ram yanmlarına karşı mega seti öneriyor.. mega set harici yüklemelerde ram garantiye grimiyor..
orga ikinci bir set yüklemeden.. her zamn ram hatta ssd yi bile temizleyin arkadaşlar..
birde.. hangi set olursa olsun pa 800 dahi olsa .. globall yüklemeyin.. zaten ne halt gelir se bu globalden geliyor orgun başına..

Bu alana bir cevap yazın...