Konuya cevap cer

ilk denemem siteden indirdiğim GOLT set ritimleri üzerinde oldu arkadaşlar .daha önce hiç 800 kullanmadım, tahminimce ritim bankları 32 ritim alıyor fakat eski pa serileri 16 ritim alıyor ve 800 ün ritim banklarını orga yüklediğimde (tek tek yüklenmiyor ,bank olarak yüklemek gerekiyor)sırasıyla ilk 16 ritimi bank içerisinde görebiliyoruz .REC e basıp ritim yazma sayfasına girdiğimizde yeni ritim yarat seçeneğine basıp ardından menüden copy yapıp yüklediğimiz 800 ritimlerinden birini seçiyoruz.ritmi kopyalayınca ritim cihaz üzerinde  converd oluyor.

-bazı ritimleri komle ALL seçeneği ile,bazılarınıda her variasyon içinde .*drum *perc .*bass ve acc leri tektek kopyalamak gerekiyor.

-loop kullanılan ritimlerde (eğerki bunları kullanırsanız )alet donuyor.kullanıcağınız ritimlerin içeriğini iyi bilmeliyiz emin olmadan denemeğin.

-çoğu ritim problemsiz kullanılabiliyor.ama en büyük engel kullanacağımız kitleri dizebilmek.konuyla ilgilenen olursa bu sorunda ortadan kalkacaktır.

-seyrekte olsa bazı ritimler ,tek tek copy yapmama rağmen ritim ölçüsünü 3/1 lik ölçüye çeviriyor.bu tepkiyi veren ritimleride orjinal ritimlerini üzerine(55 veya 80 nin)copy yapın.yine devam ediyorsa ritminizin mezurunu 16 ya kadar uzatıp deneyin ,eninde sonunda oluyor.

-büyük ihtimal bunu çoğunuz deneyecek.bu konuyu sadece paylaşmak için yazdım,edineceğiniz tecrübeleri paylaşırsanız sevinirim.......

Geri