Pa 800 Midiler

Yalçın

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa800-CG190CEGitar-Ney-Keman
Pa 800 Midiler

Ekli dosyalar

• pa 800 midiler.rar
    1.4 MB · Görünümler: 751
Cevap: Pa 800 Midiler

yalçın bey yardımın ve paylaşımın için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok işe yaradı paylaşımınız.

yamaha a1000 ne nasıl ilahi midileri yuklerim bunu bana anlatacak biri varmı allah rızası için

yamaha a1000 ne nasıl ilahi midileri yuklerim bunu bana anlatacak biri varmı allah rızası için

Hocam Serbest Konular bölümüne yeni konu açarsanız daha çabuk bir şekilde yardım alırsınız, Yamaha A1000 konusunda benim bilgim yok, bilgisi olanlar muhakkak yardım edecektir.

az önce bi arkadaş indirip denedi çok hatalar varmış notalar eksik falan dedi birde reverb manyağı olmuş dedi.bilmem ki ben dinlemedim ama arkadaşın kulağıda sağlamdır baya...

az önce bi arkadaş indirip denedi çok hatalar varmış notalar eksik falan dedi birde reverb manyağı olmuş dedi.bilmem ki ben dinlemedim ama arkadaşın kulağıda sağlamdır baya...

Amacınız ne sizin? Dünden beri takibimdesiniz konulara seri bir şekilde negatif yorumlar atıyorsunuz, ne yapmaya çalışıyorsunuz? o indiren arkadaşınız eksik notaları tamamlasın geri yüklesin o zaman !!!