Pa 800 İçin Midi Pc de Midi Editlemek

Yalçın

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa800-CG190CEGitar-Ney-Keman
Pa 800 için midileri bilgisayarda nasıl editleriz ? Bunun için hangi programları kullanabiliriz ? Misal bir midi başka model için yazılmış bunu Pa800 kitlerine yada General Midi Formatına nasıl ve hangi programlarla dönüştürebiliriz ?

Cevap: Pa 800 İçin Midi Pc de Midi Editlemek

Kat 2000 adlı program da midi editleme var fakat programda pa800 ü desteklemiyor, pa 800 için programa tanıtabileceğimiz ins dosyaları var mı ?yada başka midi editlemeye yarayan program var mı ?

Bilen yok mu üstadlar ?

emeğine sağlık

sağolasın kardeşim

paylaşım için teşşekkürler

Pa800de sequencer bölümüne gel midiyi çağır, Drumkit kanalından başlayarak her kanalın sesini ve drum kitini buradan düzenle save song de çık. En kolayı budur pcde uğraşma bence.

Pa800de sequencer bölümüne gel midiyi çağır, Drumkit kanalından başlayarak her kanalın sesini ve drum kitini buradan düzenle save song de çık. En kolayı budur pcde uğraşma bence.

Hocam orgun sequencer bölümünde edit çok uğraştırıyor, orada editlemeyi biliyorum ama çok zaman alıyor maalesef, pc programı olsa çok kullanışlı olurdu, yinede araştırmalarım devam ediyor.

tesekkurler

hocam sequencer bölümüne gelip istedigim sesi seçiyorum save liyorum ama ataklarda yine değişiyor ne yapmam lazım..midileride sequencer bölümünde açabiliyorum.song playde bir kac ses geliyor ritim duyulmuyor bazı sesler cıkmıyor nedeni ne olabilir..:eek: