Pa 800 elektro 3 tel edit deneme

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 3K

sinan

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
MERHABA ARKADAŞLAR
UZUN ZAMANDIR SİTEDE PAYLAŞIMLARDA BULUNAMIYORDUM SEBEBİ HEM YOĞUN ÇALIŞMAM HEMDE
YENİ SET ÇALIŞMASI İÇİNDEYİM TABİKİ PİYSADA OLAN SETLERDEN EN İYİLERİNİ HARMANLAYIP HAZIRLAMAK İSTİYORUM AZ BİR ZAMAN KALDI AMA İNANIN ÇOK KALİTELİ BİR SET OLACAĞINA İNANIYORUM TABİKİ TAKDİR SİZLERİNDİR.DEMOLARI SÜREKLİ OLARAK EKLEYECEĞİM BUGÜNDE BİR BAŞLANGIC YAPALIM DEDİM ÜCRETLİ USB LERİ ARATMAYACAK KADAR KALİTELİ OLMASINI İSTEDİM SET DEVAM ETMEKTEDİR.EKLEMİŞ OLDUĞUM DEMO 3TEL ELEKTRO VE 4TEL ELEKTRO DEMOLARI VE DEMO İÇERİSİNDE YİNE YEPYENİ GÜNDEM YAYLILAR DA YER ALMAKTADIR.SET İLE İÇERİK YAKINDA SİTEDE YER ALACAKTIR.

SAYGILARIMLA..

LÜTFEN YORUMSUZ GEÇMEYELİM..

Zippyshare.com - 3 TEL ELEKTO EDİT ÇALIŞMASI.MP3

Zippyshare.com - 4 TEL GÜNDEM EDİT ÇALIŞMSI.MP3

Cevap: Pa 800 elektro 3 tel edit deneme

Eline Saglik:)

Sinan Hocam... 3 telli elektron cok güzel olmuş hocam eline sağlık...akabinde gündem yaylılar da güzel olmuş...ben bi elektro hastasıyım ve her elektroyu da beğenmem yani... yalnız 3 Telli Elektro na içim gitti valla...:) setini satacakmısın paylaşacakmısın....?? ..

teşekkürler ellerine sağlık sinan elektroların harika olmuş,süperr
özellikle 3 telli dehşet olmuş emeğine sağlık

Sinan Hocam... 3 telli elektron cok güzel olmuş hocam eline sağlık...akabinde gündem yaylılar da güzel olmuş...ben bi elektro hastasıyım ve her elektroyu da beğenmem yani... yalnız 3 Telli Elektro na içim gitti valla...:) setini satacakmısın paylaşacakmısın....?? ..

öncelikle yorumlarınız dan dolayı çok teşekkür ederim ancak şunu da belirtmek istiyorum ben bu çalışma için günlerdir uğraşırken buna sadece bir kaç duyarlı arkadaşların yorum yazması beni hem sevindirdi hemde çok üzdü neden mi üzdü?

Belirtmem gerekirse sebep şu bu çalışmalar kolay olmuyor belki piyasada olan setler üzerinden bir çalışma yapmaktayım bu olsa bile bu kadar ilgisiz ve duyarsız kalmak çok üzdü beni piyasada olan en kaliteli sample ve percusyonlar tek tek denenip yapılmakta bir düşünseniz ya o setleri tek tek yükleyip yazmayı çizmeyi ama anlaşılan herkes set yapabiliyor artık kimsenin buna ihtiyacı kalmamış ee ne yapalım o zaman bende neden uğraşayım ki ne anlamı var bazen bakıyorum o kadar gereksiz şeyler için yüzlerce insan yorum yazmış şaşırıyorum gerçekten inanın sizden bana teşekkür etmenizi istemiyorum zaten söz konusu bu olsaydı benim teşekkür oranım 452 olmazdı herhalde bunlar önemli şeyler değildir.Önemli olan verilen emektir.Sizin yapacağın her türlü yorum yapılan işi daha başarılı bir çalışma haline getirir.Bu durumda bana şunu anlatıyor sanırım artık herkes ritimde yazabiliyor yani set yapaliyor artık kimsenin ihtiyaçı kalmamış ne güzel şimdi daha iyi anlıyorum burada bir zamanlar set yapan üstadları..

SAYGILARIMLA..

MRB sevgili sinan; yamahacı olmama rağmen; elektrolar harika editlenmiş...kutlarım seni kardeşim...ellerine sağlık...