pa 800 başka setten tek ritm alma sorunu.

servetiçen

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.korfezmuzik.com
Enst.
KORG Pa 3x
selam arkadaşlar albayrak modern seti kullanıyorum fakat sette bi 6-8 davullu rtim eksiği vardı bunu gidermek için başka bi setten rtitmi ve kitlerini kopyaladım sesleri herşeyi yerliyerine yerleştirip yükledim ama kitler orjinali gibi okumadı davulların yerine bateri sesleri çıkıyor.

şu videodan yola çıkıp bütün hepsini yaptım 64 mb ı da aştı set başka kitte ek yapma olayı varmış sanırım bilen arkadaşlardan ricam bize anlatması.ve neyi eksik yaptık yol gösterirseniz sevinirim.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HQljyRUpVcI]pa 800 ritimleri tek tek alma açıklama *putty* - YouTube[/ame]
video bu hepsini yaptım ama sanki bi eksiklik var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: pa 800 başka setten tek ritm alma sorunu.

Merhaba,
Mutlaka biryerde eksik vardır, kitleri kopyalarken sorun olmuş olabilir. genelde sıkıntı ondan kaynaklanıyor kitler başa bela.

load sound fails : not enougt memory for pcm samples diye bi yazı çıktı kitleri yüklerken.sanırım hafıza yetersiz diyor.

Aynen, işin en zoru aslında en güzeli tekrardan kendine özel set oluşturmak, önce kitleri yüklüyorsun sonra ses ve ritimleri, Ama inan günlerini alır başından kalkamazsın inan zor iş, ma yaparsan senin setin olur.

.
Sevgili arkadaşlar kısmet olursa bir kaç güne kadar bende pa800 alacağım ancak or700 alıştığımız bir sistem vardı ve kolay geliyordu. herhangi bir ritim veya ses buldun yükle usb ye direkt olarak kullan set derdi diye birşey yoktu. hâlaa kararsızım değiştirmeye değermi diye. fiyat olarak ta çok fark var.
Tabi bunları yazarkende aklıma geldi. polemik yaratmamalı. arkadaşımızın konusunun dışına da çıkmamalı.

abicim kesinlikle aldığında pişman olmayacağın bi alet.
ama sana tavsiyem 256 ram şart ram hazır 256 olan varsa düşürürsen kaçırma 64 mb sıkıntısı var.istediğim setten ritm alamadım işte sırf bu yüzden.ama için rahat olsun bende a1000tr den geçiş yaptım senin dediğin gibi
at ritmi tamam ama bu alet hakikaten profesyonelliğe adım bence sound u müthiş 800 ün.
dokunmatik ekran sözleri okuyabilme text sayfasını at oku mp3 okuma e daha ne olsun.

Kardeşim Or700 de kit sorunu olmaması normal zaten hepsi 2-3 kit ile yazılıyor yani korgtaki gibi yüzlerce kit yok.