pa 800 16 dk yardım.

servetiçen

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.korfezmuzik.com
Enst.
KORG Pa 3x
selam arkadaşlar.pa 800 ü yeni aldım yardımınıza ihtiyacım var 16 dk yapan os u indirmek istedim ama verdiğiniz link açılıyor 20 saniye bekleyin diyor ve donuyor indiremiyorum başka bi yere upload ederseniz çok sevinirim.bide bi sorum olacak albayrak seti kullanıyorum set için çok tşk ederim göktuğ kardeşimize. fakat içinde
davullu 6-8 ve 2-4 halay bulamadım başka bi setten aktarma yapıcam fakat 8dk sayfası olduğu için takıldım.
ve hafızam full dolu 64 mb ve 68 kadar oldu.bi kaç ritm sildim medıa kısmından yine aynı.yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.bide restore diye bişey yükleniomuş bu nedir os içinde varmı?

Cevap: pa 800 16 dk yardım.

.
servet link nerede ver bana da sana yardımcı olayım

256 mb ram taktır kurtul bu kısıtlamadan :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

gerek kalmadı indiridm teşekkür ederim.dns ayarlarıyla oynayınca oldu.

evet 16 dk yapmayı başardım herşeyi eksiksiz yapt5ım format attım klavye bu sfer yüklediğim albayrak setin kitlerini ve introları okumadı yeni versiyonu yüklüyorum ş,imdi 8 dklık.

osu 16 dk yaptıktan sonra aynı seti tekrar yukle

yada yuklediğin seti kontrol et 128 mb olanı olmasın

teşekkür ederim yardımların ve emeklerin için teşekkürler önce format attım sonra 2.01 restore os u yükledim 114mblıkdı.sonra 16 dklık osu yükledim en son seti yükledim oldu. ufak bi sorunum kaldı baykal usb nin editli seti yayımlandı bi ara 28 mb. felan bu setten 6-8 davullu bi ahalyı çok beğendim.bunuda eklemek istedim style dan kopyaladım aldım dklarınıda attım ama ritmi düzgün okumadı styel editlemeye girdim kitleri yerine koydum setteki gibi okumadı neden yapmış olabilir?göktuğ set çok güzel ama davullu bi 6-8 v3 2-4 e ihtiyacım var genelde bu yörenin düğünlerini yapıyorum.bu dediğim ritmler elimde ama sete ekleyemiyorum daha doğrusu yazdığım gibi kitleri doğru okutamıyorum.

servet hocam ben orga 16 dk yı yüklediğim org kastı baya kaldırmadı mı anlamadım.Sen aynı sorunla karşılaştın mı benimkide 64 mb