pa 80

alperbora07

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Merhaba sayın arkadaşlar...pa 80 modeli orgumda bir problem yaşıyorum..sorun şöyle:eek:rgu açtığım zaman sağ hoparlöre ve sağ çıkışa ses gelmiyor..tekrar kapatıp açıyorum sorun ortadan kalkıyor. Bir arkadaşım ses çıkış kartından olabilir dedi ...bilgisi olan varsa yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Bendede aynı sorun vardı. Televizyon tamircisine götürdüm. Board ların birinin lehimlerini komple elden geçirdi ve sorun 40 tl ye çözüldü. Pa80 çoğunlukla çıkış entegresinden bu problemi yapıyormuş. Oda 80 - 100 tl gibi sanırım. Basit bir temassızlıkta olabilir, bakmak lazım içine.

Cevap: pa 80

Hoparlör aralarında bağlantı yeri var kibrit kutusu büyüklüğündedir işte oradaki soketler ya gevşemiş, yerinden çıkmış ve hatta oksitlenmiş bile olabilir bunları giderirseniz sorun çözülecektir. geçmiş olsun ve kolay gelsin Saygılarımla,

Cevap: pa 80

Alt kapaktaki 2020 devreden hoporlor kesmesi yapıyor.pahalı bir şey değil değiştirin duzelsin

Cevap yazdıktan sonra enteresan bir şekilde aynı arızayı tekrarladı. Çıkış entegresinin bir vidası eksikti, tamamladım sorun şimdilik çözüldü ama entegreye vurunca yine yapıyor. Bilginize.