Pa 80 için yardım ederseniz sevinirim!!!!!

levent35

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
klavye pa 80
Arkadaşlar pa 80 imde akorlar çok kısa yani akora bastığım bazı oktavlı şarkılarda akor dizesi yetmiyo onu nasıl arttırabilirim yani akorların alanını genişletmek istiyorum,bir iki sorum daha olacak pa 80 e tek tek ses yükleyebilirmiyiz , set olarak soner set mi taylan setmi bende taylan var , son sorum :midi setin içinde varmıdır yoksa ayrı ayrımı yüükliyeceğiz midi yi çalmak için hangi tuşlara basmamız gerekiyor şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için saylı ve sevgiler...

Cevap: Pa 80 için yardım ederseniz sevinirim!!!!!

İlk sorunu tam olarak algılayamadığım için sana yalan yanlış birşey yazmayayım gelelim ikinci soruna, evet tek tek ses ve rtim yükleyebilirsin nasılmı? Öncelikle bu ses ve rtimlerin senin kartına uyumlu olmaları lazım zira her kart her seti okumaz gelelim uygulamaya,

2) DEĞİŞİK MÜZİK ALETİ SESİNİ MEVCUT SESLERE TEK TEK KOPYALAMAK.
Disk’e bas, load’a bas kopyalanacak sesi Hd veya Fd den seç, Hartdiskte ise open ile dosyayı ve performans bölümünü aç, estroman sesini durum tuşuna getir ve seç, Bank tuşlarını open ile aç sesi bul durum tuşu ile işaretle, load’a bas, ekranda fd yazsa bile to ile başlayan 1, 2, 3, .... tuşlardan gerçek tuşlardaki isimler çıkar hangisini değiştireceksen tempo/value düğmesi ile bul durum tuşu karşısına getir işaretle, load’a bas çıkan Are you sure? Enter/Yes kutusunu enter’le. Bu işlem gibi style = Ritim değişikliğini de aynı şekilde yapmak mümkün

Kolay gelsin Saygılarımla,

ilk sorunun cevabını ben veryim .. akorlar kısa diyon alette split tuşu var ona basık tutarak akor seslerden istediğin yere basarak genişliği ayarlaya bilirsin.

allah razı olsun beyler çok sağolun bol kazançlar