Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA 80 i kim bitirecek....!arkadaşım senin teknolojiden haberin yok yatmaya devam et millet tarabyt larla ugraşıyor sen hala flaş kart ve disketle uğraşalım diyorsun 600Qt deki sesleri dinledinmi ben bıkmıştım disketlerle flaş kartlarla mgbyt larla şimdi milet trbyt diyor cebime koydum 32gb usb yi orgu tesbih yapmış salıyorum bence sen pa80 i övmekten vaz geç teknoloji onuda bitirdi birçok parçası artık yok piyasada gelmişsin 80 yaşındaki koca karıyla 15 yaşındaki genç kızı kıyaslama gibi bir durum var ortada KOLAY GELSİN
Cevap: PA 80 i kim bitirecek....!
arkadaşım senin teknolojiden haberin yok yatmaya devam et millet tarabyt larla ugraşıyor sen hala flaş kart ve disketle uğraşalım diyorsun 600Qt deki sesleri dinledinmi ben bıkmıştım disketlerle flaş kartlarla mgbyt larla şimdi milet trbyt diyor cebime koydum 32gb usb yi orgu tesbih yapmış salıyorum bence sen pa80 i övmekten vaz geç teknoloji onuda bitirdi birçok parçası artık yok piyasada gelmişsin 80 yaşındaki koca karıyla 15 yaşındaki genç kızı kıyaslama gibi bir durum var ortada KOLAY GELSİN