Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA-80 Hakkında Bilmek İstedikleriniz Soru CevapOrgdaki BASSEg OlayıSevgili müzisyen kardeşler ve abiler.orgdaki B:SEQ in ne işe yardığını biliyormusunuz. Ben kısaca açıklamak istiyorum sizlere midi yazmada veya alt yapı düzenlemede çok kolaylık sağlıyacağından eminim.Şimdi elimizde diyelimki bir midi parçası var.Bunu B:SEQ tuşuna basarak önce midi yi çağırıyoruz. RECCORD düğmesine basarak REALTİME seçiyoruz.Daha sonra parçanın ritmi kaç kaçlıksa ona göre elimizdeki USER veya fabrika ritimlerinden seçiyoruz.öncelikle parçanın hangi yerinde hangi ritimi atmasını istiyorsak onu bir kağıda yazıyoruz.Bu tabiki parçayı iyi dinlemiş olmak ve mezrularını iyi takib etmekle olur.Diyelimki bir slow veya 2/4 lük bir midimiz var.Ama ritimlerini beğenmiyoruz.Bizim USER deki ritimleri beğeniyoruz ama ritim yazmak zor olduğu için baştan sona kadar.Bu kolay yöntemi seçebiliriz.Orada parçanın nakarat kısmı vaya şan kısmında hangi ritim çalmasını ve attack atmasını istiyorsak milimetrik olarak ayarlayabiliyoruz.Mesala 1.mezrudan 8.mezruya kadar giriş olsun.Buda 4. varyasyondaki ritimle çalmasını istiyoruz.kursörü 1-den 7 ye kadar seçiyor 7 nin 2.192 mezrusunda attak atmasını istiyoruz attak bölümünü seçiyoruz daha sonra mezru 8 e tamamlanmış oluyor.9.mezrudan itibaren şan kısmı olsun buda diyelimki 2. varyasyonda ise onu seçiyor Şan uzunluğu nekadarsa o kadar o varyasyonda çalmasıını işaretliyoruz daha sonra yine yeni mezruya geçmeden yarısında atak seçerekmezruyu tammalatıp yine sonraki bölümün varyasyonunu seçtirip en son çıkarken tekrar RECORD düğmesine basıp onu bir kaç saniye bekledikten sonra yeni midinizin ritimleri sizin istediğiniz gibi oluyor.
Cevap: PA-80 Hakkında Bilmek İstedikleriniz Soru Cevap
Orgdaki BASSEg Olayı
Sevgili müzisyen kardeşler ve abiler.orgdaki B:SEQ in ne işe yardığını biliyormusunuz. Ben kısaca açıklamak istiyorum sizlere midi yazmada veya alt yapı düzenlemede çok kolaylık sağlıyacağından eminim.Şimdi elimizde diyelimki bir midi parçası var.Bunu B:SEQ tuşuna basarak önce midi yi çağırıyoruz. RECCORD düğmesine basarak REALTİME seçiyoruz.Daha sonra parçanın ritmi kaç kaçlıksa ona göre elimizdeki USER veya fabrika ritimlerinden seçiyoruz.öncelikle parçanın hangi yerinde hangi ritimi atmasını istiyorsak onu bir kağıda yazıyoruz.Bu tabiki parçayı iyi dinlemiş olmak ve mezrularını iyi takib etmekle olur.Diyelimki bir slow veya 2/4 lük bir midimiz var.Ama ritimlerini beğenmiyoruz.Bizim USER deki ritimleri beğeniyoruz ama ritim yazmak zor olduğu için baştan sona kadar.Bu kolay yöntemi seçebiliriz.Orada parçanın nakarat kısmı vaya şan kısmında hangi ritim çalmasını ve attack atmasını istiyorsak milimetrik olarak ayarlayabiliyoruz.Mesala 1.mezrudan 8.mezruya kadar giriş olsun.Buda 4. varyasyondaki ritimle çalmasını istiyoruz.kursörü 1-den 7 ye kadar seçiyor 7 nin 2.192 mezrusunda attak atmasını istiyoruz attak bölümünü seçiyoruz daha sonra mezru 8 e tamamlanmış oluyor.9.mezrudan itibaren şan kısmı olsun buda diyelimki 2. varyasyonda ise onu seçiyor Şan uzunluğu nekadarsa o kadar o varyasyonda çalmasıını işaretliyoruz daha sonra yine yeni mezruya geçmeden yarısında atak seçerekmezruyu tammalatıp yine sonraki bölümün varyasyonunu seçtirip en son çıkarken tekrar RECORD düğmesine basıp onu bir kaç saniye bekledikten sonra yeni midinizin ritimleri sizin istediğiniz gibi oluyor.