pa 600

• Konbuyu başlatan pynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 7K

pynst

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
değerli arkadaşlar pa 600 1500 veya 1550 dolar....özelliklerine bakınca ve korgun bu güne kadar fiat indirimine gidip 2.el piyasasında kullanıcısını mağdur etmediği için fiyat yönünden bir eksisi olmadığını düşünüyorum.15 şubatta dağıtıma başlanacağı söylendi.bir arkadaşım cüneyt beyin setini dinlemiş ihtiyaçlara fazlasıyla cevap vereceğini söyledi.şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun.bol kazanç olsun.saygılar:)

Cevap: pa 600

hah hah hah bence KORG pa 600 ile; pa 800 kullanıcılarını enayi yerine koymaktadır... bir kuru kasa pa 800 5000tl aynısı 2500tl inanılır gibi değil ama kimsenin sesi çıkmıyor hala herkes pa 600 ü bekliyor yahu... değişen bişey yok aynı korg işte sadece mp3 bordı üstünde ucuz ve ram ı 96mb bu kadar merak edilcek neyi var bu aletin

umarım ve dilerim ki bu alet sound olarak pa 800 den iyi çıksın... ve de sağlam ilk arıza yazısında ateş dansı yapacağım bak peşin söyliyeyim :D

bende 15 şubatı bekliyorum çıksın istanbul a bir seyehat yapacağım...

eğer beğenirsem bi tane alıcağım bundan ama pa 800 gibiyse kalsın bedavaya almam

2500 veririm dirhem çıkmam.

ha ha ha aman ne komik ne çabuk unuttunuz asrın kampanyalarını

bir zamanlar pa500 tr de böyle reklam yapmıstı az kalsın bende alıyordum ama almamdım alsaydım elimde kalırdı her halde :)

hah hah hah bence KORG pa 600 ile; pa 800 kullanıcılarını enayi yerine koymaktadır... bir kuru kasa pa 800 5000tl aynısı 2500tl inanılır gibi değil ama kimsenin sesi çıkmıyor hala herkes pa 600 ü bekliyor yahu... değişen bişey yok aynı korg işte sadece mp3 bordı üstünde ucuz ve ram ı 96mb bu kadar merak edilcek neyi var bu aletin

umarım ve dilerim ki bu alet sound olarak pa 800 den iyi çıksın... ve de sağlam ilk arıza yazısında ateş dansı yapacağım bak peşin söyliyeyim :D

bende 15 şubatı bekliyorum çıksın istanbul a bir seyehat yapacağım...

eğer beğenirsem bi tane alıcağım bundan ama pa 800 gibiyse kalsın bedavaya almam

keşke pa800 gibi olsa, değilse o zaman kötü

pa800 gibi olsa zaten cıkartmazlar pa800 gibi olupta eger daha ucuza bu orggu cıkartıyorsa bu pa800 alanlara resmen hakarettir

pa800 gibi olsa zaten cıkartmazlar pa800 gibi olupta eger daha ucuza bu orggu cıkartıyorsa bu pa800 alanlara resmen hakarettir

neden olsunki pa800 çıkalı kaç yıl oldu artık üretimi bitti sayılır bence korg pa900 çıkaracağı için pa800 teknolojisini pa600 e uyguladı ve pa3x soundu kalitesinde pa900 çıkacak yakında

arkadaşlar bu org pa800 gibi olursa zaten ekmek gibi gider,olmazsada gider,
96 ram sample olması,mp3 boardı yeterde artar bile siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz,
bu orgun fiatı en fazla şu anki konuşulanlara göre 2800 olacak,
hangi marka 96 ram sample mp3 boardlı orgu 2,800 tl ye vermiş,samplesiz orgu veriyolar 3000 tl ye,:D