pa 600 qt set yükleme

sencer67

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
korg pa 600qt
sayın arkadaşlar pa 600 qt kullanıyorum. pa 800 seti yükledim.süper oldu.aynı pa 800 neyse o da o.
şimdi gelelim soruma. bi sitede pa 600 e pa 800 seti yüklenirken globalleri silip öyle yüklenmesi öneriliyor.bu şekilde yüklenmezse imiş alet donarmış.ben normal yükleme yaptım
globalleri silmeden yani.
ara sıra kart kurt sesleri hariç hiç bi sorun yaşamadım
her gün orgu açarım saatlerce açık kalır şimdiye kadar bir donma ,kilitlenme görmedim ama bu olamıycak anlamına gelmez.
şimdi globalleri silip yeniden mi yüklesem ne dersiniz sizlerde böyle bi sorun oldumu.tşkr

Ekli dosyalar

• 100_0042.jpg
    100_0042.jpg
    196.1 KB · Görünümler: 257
Cevap: pa 600 qt set yükleme

slm.....donma falan zaten olmuyoda, kart kurt seslerini kapatmak için ayarlama yapman lazım...ana menu de iken,
GLOBAL
çıkan menude altda,
LİMİTER
yine çıkan menude,
GAİN ADJUST(db)
yazan yeri, sıfıra kadar indir...kart kurt kesilmesi lazım...yinede kesilmezse, eksilere kadar inebilirsin....
KOLAY GELSİN..

sayın arkadaşım globalin silinmesinin sebebi aldığınız setin 600 e uyarlı olmadığı içindir. bende aynı olayı yaşadım, şimdi cırtlama sesleri aletin voltaj kaynaklı olarak güç devresinin yetersiz gelmesinden oluyor muhtemelen çünkü,aleti normal 220 ile değil dalgalı akımla çalışıyor. bu aletin elektirik girişinde sadece nötr ve faz var ...topraklama ... yok... 220 ceryanında topraklama var çünkü 220 v un şase elektiriği vardır, topraklama şaseden elektiriği alır toprağa iletir vs...pa 600 de topraklama istemiyor ve onun harcadığı elektirik yaklaşık olarak 50 v civarı anlatabildiysem eğer...600 de arıza var bozuk alet denmesin ..saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Selamlar ben 800 seti yükledim fakat ses değiştirdiğimde yada ritim değiştirmelerde komalar sıfırlanıyor kitleme tuşuna bastığım halde başta komayı veriyorum ses değiştirdiğimde komalar kalkıyor lütfen yardım edin