Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa 600 malzeme kalitesi?ilk alanlardan biriyim simdiye kadarda hic bir problem yasamadimsanirim sende yasamasin malzeme olarakta nekadar dandik deselerde orgun herhangi bir yerinde sorun yasamadimeyer sahnede gelen gecen kurcalarsa tabiki org yipranir veyada tozduman icinde dügün yaparsaniz haliyle ne korg nede yamaha nede roland dayanirses kalitesi nekadarda korg pa3 x le birebir olmasada(olamazda) bana artiyor ve yetiyorda bence korg pa300 den vazgecersen korg pa600 alirsan pisman olmayacagindan eminimsaygilarimla
Cevap: pa 600 malzeme kalitesi?
ilk alanlardan biriyim simdiye kadarda hic bir problem yasamadim
sanirim sende yasamasin malzeme olarakta nekadar dandik deselerde orgun herhangi bir yerinde sorun yasamadim
eyer sahnede gelen gecen kurcalarsa tabiki org yipranir veyada tozduman icinde dügün yaparsaniz haliyle ne korg nede yamaha nede roland dayanir
ses kalitesi nekadarda korg pa3 x le birebir olmasada(olamazda) bana artiyor ve yetiyorda bence korg pa300 den vazgecersen korg pa600 alirsan pisman olmayacagindan eminim
saygilarimla