pa 600 e yeni ritimler ...

• Konbuyu başlatan by1983
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 6K

by1983

Gold üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA TYROS 3 KORG PA 700 OR
Pa 600 e yeni ritimler geliyor romanlarla başladım çiftetelli var eklentileri olacak isteğiniz var ise söyleyin...

Cevap: pa 600 e yeni ritimler ...

üstdaım şu koko hasan set diye yayınlanan sökeli hasretinde sanırım o seti kullandığı set var koko hasan set diye geçiyor ondaki romanalr çok güzel,bide senden ricam adm gibi bi oryantal bulamadım hiç biri sürüklemiyor,sette ritm az olsun ama öz olsun özellikle romanlar bi sürü roman yerine şu naykolu kız ritmi gibi olsun gitar akorlu falan olursa iyi olur,bazı setlerde dünyanın romanı var ama bizim buralarda gitmiyor o tip romanlar,kolay gelsin saygılar...

teşklerrrrrrrrrrr

teşekkürler arkadaşlar ben bile roman yazmayı ve çalmayı çok sevmeme rağmen biyerde bayıyor dediğiniz gibi az olsun öz olsun ,oryantal yapmadım sırada oda var ritimleri hazırlayıp göndereceğimden şüpheniz olmasın , saygılar...

aynn koko hasan set fena bişe parayla satılan settekı rıtmler var ıcınde tulumbacı falan bu kobra show a cıkan btun orgculardakı rıtımler mevcut :D

o ritimden bende hazırlayacağım biraz stili farklı olacak tabi bende sabırsızlıkla bekliyorum...

yk tarzı halayda olabilir ;)

hocam oncelikle emegınıze sımdıden saglık ve tesekkurler bırde rıtımler konusunda giresun karsılama 5-16 alucura 7-8 karadenız ve tekono 7/8 olursa yemede yanında yat olur bence saygılar her yoreye hıtap etmiş olursunuz

Üstad Bende Pa600 Var Koko Hasan Setini Yükledim Fakat Tam Olarak Okumadı Bazı Ritim Ve Sesler bozuk geldi pa600 e uyarlı koko hasanın seti varsa elinizde yardımcı olurmusunuz lütfen yardımlarınızı bekliyorum saygılar...
Birde globalleri silip tektek yükleme olayını bilmiyorum bu konu hakkında da açıklama yaparsanız çok sevinirim şimdiden sağolun...

globalleri komple silip 600 ün orjinal globallerini atabilirsin daha iyi olur sadece görüntüsü ve attığın setin kullanımına göre değişir org seti bozmaz b,lgine..saygılar..