pa 55 tr yeni set calişması acil yardim lütfen!!!

ender kavlak

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 80
Slm arkadaslar bende pa 55tr var sorum şu ben karma bir set yapiyorum.cok fena olacak ama malesef simdik elimde setler.var ve mesela variation 1ayri 2ayri 3ayri 4 de ayri.kitler var bu kitleri tek tek variatsionlara nasil kayit edebilirim bir dürlü yapamadim eger yardim edecek arkadaslar olursa seti paylasacagim not : setler piyasadan toplama emegi gecen gönül dostlarina tsk ediyorum.ve emeklerie sağlIk sagolsunlar varolsunlar

Cevap: pa 55 tr yeni set calişması acil yardim lütfen!!!

hocam bende pa80 var tahminen pa55 le menüleri aynıdır önce kitlerini değiştimek istediğiniz ritmi seçin sonra recorda basın çıkan ekranda current style ye girin daha sonra menü tuşuna basın ve S.Elem.Ctl diye biyer var sağdan ikinci ona girin çıkan ekrandan kitleri değiştirebilirsiniz sırasıyla variation 1 2 3 4 lere ve atak tuşlarının kitlerini değiştirin örneğin 1. varyasyonunkini değiştirdiniz sonra 2. varyasyona basın onun kitlerini değiştirin 3 4 ede aynı şekilde sonra işlem bitince recorda basın ritmi kaydetmek istediğiniz yeri seçin enter tuşuyla kaydedin hepsi bukadar kolay gelsin.