Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa 55 tr kullanıcılarına...var arkadaşım ben giresunluyum kullanmadığım üzerine ritim yazmadığım klavye yok geçen sene 55 i düzenledim klavyenin saund ları ritimlri olsun tyros gibi oldu ilgilenen arkadaşlara ritimlerimi ücret karşılığında verebilirim sadece 55 değil istediğiniz her klavye için geçerli isteyen arkadaşlara demolarını dinletirim ama korg pa 55tr de böyle bi set dinnememiştirsiniz buna adım gibi eminim İRTİBAT: 0539 588 8810
Cevap: Pa 55 tr kullanıcılarına...
var arkadaşım ben giresunluyum kullanmadığım üzerine ritim yazmadığım klavye yok geçen sene 55 i düzenledim klavyenin saund ları ritimlri olsun tyros gibi oldu ilgilenen arkadaşlara ritimlerimi ücret karşılığında verebilirim sadece 55 değil istediğiniz her klavye için geçerli isteyen arkadaşlara demolarını dinletirim ama korg pa 55tr de böyle bi set dinnememiştirsiniz buna adım gibi eminim İRTİBAT: 0539 588 8810