pa 55 tr acil yardım

ender kavlak

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 80
Slm arkadaslar.benim sorunum benim pa 55 re de volum sürgüsünde sorun var üzerine basdım zaman iki hapörlerden ses geliyor elimi cekdim zamanda tek hapörlerden ses geliyor sizce sorun yeni volüm pitonumu almam lazım bir ustalara.sorayım.dedim

Cevap: pa 55 tr acil yardım

demenize göre sürgü bozulmuş sürgü değişmesi gerekli,ya da ufak bi temassızlık sorunuda olabilir

Sagol ustam görüşleriniz icin tskler

Temassızlık var hocam pa80lerdede aynı sorun oluyo

pot bıtmıs ıcınde komur var kullanımdan asınmıs degısmesı gerekorjınalı 40 50 tl cıvarı muaddılı 20 30 tl arası

Sagolun ilginiz icin bu orga pa 50 volum.sürgüsünü alacagim yada pa 55 inginimi cünkü yurt dısında kalıyorum bir arkadas yapAcak tamiri sadece malzemeyi dogru almam lazim

volume potansı alıcaksın sadece. montajı basit

Hocam pa 55 in malzemeleri pa 50 den alınmış degilmi simdik benim kafami karısdıran olay ben pa 55 in volum potisi alacagim yoksa pa 50 inginimi cünkü bir virine benseyen aletler.oldugu icin saygilarim.ile baris dasdemir ilginiz icin hepinize tsk ediyorum iyiki varsiniz

dostum değiştirmene gerek yok... içini aç alt tarafında sürgü yatağı var. orayı tertemiz sil sonra kuruduktan sonra dene. düzeldiğini göreceksin.. yok yine olmazsa anakarta giden lehimler gevşemiştir. onlarıda ufak bir lehimle halledebilirsin.. eğer yine olmazsa değiştir derim :) ayrıca pa50 de alabilirsin 55 te... ikiside uyumlu...