pa 500tr kaçlık hafıza kartı?

juniorlife

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
klavye
Merhaba arkadaşlar pa 500 tr için kaçlık hafıza kartı kullanmak gerekiyo belli bir limiti varmı yoksa istediğimiz gb lık kart kullanabilirmiyiz?

Cevap: pa 500tr kaçlık hafıza kartı?

yanılmıyorsam istediğin kadar yüksek gb kullanılabiliyor

istediğimiz kadarsa iyi..bazı cihazlarda belirli bir gb sınırlaması oluyorda o bakımdan merak ettim.

yanlış bilgi aktarmak olmasın bu konuyu daha iyi bilen arkadaş varsa yazsın lütfen bende merak ediyorum :)

aynen bende merak ediyorum,, çünki cep telefonunda felan yüksek gb li kart takıldığı zaman cihazda biraz kasma oluyo..acaba klavyede de aynı şey olurmu?

yok kardeşim büyük ihtimalle olmaz ben 2gb lik kullanıyorum en ufak sorun yok zannedersem sorun olmaz...

arkadaşlar bende ki kartta 2 cg lık,yeterde artar bile,içine tam 200 adet set koyabilirsiniz,

kart olayı bence çok güzel olmuş,

disketten nefret etmiştim,yok disk çalışmaz 2 set yükledimmi bozulur bu dertlerden kurtulduk,usb de var,kısaca tam günümüze uygun özellikleri var,sınırlama olacağını sanmıyorum olsa bile pa 500 tr yi kasmaz kart,

çünkü

kart ile fazla işin olmuyo,set yükleme set kopyalama,ritim atma midi yükleme v.s gibi kısa boyutlu dosyalar yüklenildiği için,fazla sorun olmaz,

pa 80 çokça sete ve ritime sahip bi klavye,çok işlenilmiş bi klavye lmasına rağmen bütün setleri ritimleri toplasan en fazla 4 cg yapar tahminime göre

arkaşlar gb önemli deil ama işlem hızı 1.0 olacak(usb spedd 1.0) gb öenemli deil 2 gb kullanıorum içinde 30 tane set 500 e yakın da şarkı var daha dolu boş yer var yetio da artıo

valla kısmetse yarın gidip bitane kapalı kutu pa 500tr alcam.yanına 4 gb lık birde kart alırım geniş geniş kullanırım :)

bence 4 cg çok fazla,2 cg yeter,fazla bile gelir,2 cg bayt ne demek ,orgun zaten en büyük dosyası 7 mbyt oda os ve restore dosyası onun haricindekiler 1 veya 2 mbyt,yinede sen bilirsin,1 cg normal ama 2 cg dosya olması için 20 sene pa 500 tr ye çalışılması lazım set ritim olarak :D