PA 500 - Yamaha OR 700

yildirim.ergun

Gold
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg PA 600 QT
arkadaşlar 2 org arasında karar vermem gerekiyor kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi sanat müziği ağırlıkla kullanmak için gerek ritm gerekse ses için hangisini tercih etmeliyim

Cevap: PA 500 - Yamaha OR 700

sayın abicim hangisi sana uygunsa onu al ama ben yamaha kullanıcısı olarak or 700 v2 yi tavsiye ederim öncelikle ikisinide dinle hangisi senin isteklerine ruhuna hitap ediyorsa onu al sonuçta sen kullanacaksın iki alette hem düğün ve program işlerini fazlasıyla bitirecek ve isteklere cevap verecek klavyeler saygılar...

bencede or700tr v2 plus su an alırsan plus modelli olarak alıcaksın, her ikisinide deneme şansınız varsa deneyin eminim yamahada karar kılıcaksınız, hayırlı olsun şimdiden...

çok teşşekkür ederim arkadaşlar

ben ikisinide dendim ikside işini çok çok görür ama türkü ve tsm konusunda ritim açısından o 700 ses açısından pa 500tr ama düğün içinse korg daha iyidir bence ikiside güzel alet ben şu an or 700 plus kullanıyorum çokda memnnum özellikle tesisat seçmeme yönü ritim bolluğu olmsı çok ii saygılar

ben ikisinide dendim ikside işini çok çok görür ama türkü ve tsm konusunda ritim açısından o 700 ses açısından pa 500tr ama düğün içinse korg daha iyidir bence ikiside güzel alet ben şu an or 700 plus kullanıyorum çokda memnnum özellikle tesisat seçmeme yönü ritim bolluğu olmsı çok ii saygılar

düğün işi en basit ve kolay iş olduğundan dolayı:p tsm ve halk müziği için olan or700:D düğünü zaten yapar
fakat sadece düğün orgu alan pa500 ile diğer müzikler olmaz:D

birde şu alet seçme işi varya bu orglar ağzının tadını biliyor yaw mesela dynacord u hepsi seviyor
arada ağzının tadını bilmeyenler var onlarda dandik anfileri iyi zannediyor ömürlerinde dynacord görmedikleri için benimde bir org vardı hep ben seçecem derdi tesisatı hep kavga ederdik ben seçerdim her seferinde

Moderatör tarafında düzenlendi: