PA 500 Tr set yükleme

yildirim.ergun

Gold
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg PA 600 QT
arkadaşlar kısmetse cihaz yarın elimde olacak bir konuda bilgi istiyorum Sd karta 1 set mi yükleniyor yoksa kart kapasitesine göre 1 den fazla set yüklenebiliyormu

Cevap: PA 500 Tr set yükleme

kardeşim orgun hayırlı olsun güle güle kullan soruna gelince sd kartın kapasitesine göre istediğin kadar set yükleyebilirsin ...

arkadaşım çok teşekkür ederim

birşey deil kardeşim...

arkadaşım zaman zaman sizin gibi aleti tanıyanlardan yardım almamız gerekecek umarım sizi rahatsız etmeyiz dostum aleti yeni çözmeye başlıyorum çok ara vermiştim onun için biraz zorlanıyorum malum teknoloji çok değişti küçük bir sorum olacak çaldığımız sesi değiştirmeden ritim değiştirmek için sesleri nasıl kilitleyeceğiz acaba, şimdiden teşekkür ederim

style change düğmesini kullanman yeterli bu sayede ses ve ritim birbirinden bağımsız olarak seçilebilir

teşekkür ederim arkadaşım

arkadaşım zaman zaman sizin gibi aleti tanıyanlardan yardım almamız gerekecek umarım sizi rahatsız etmeyiz dostum aleti yeni çözmeye başlıyorum çok ara vermiştim onun için biraz zorlanıyorum malum teknoloji çok değişti küçük bir sorum olacak çaldığımız sesi değiştirmeden ritim değiştirmek için sesleri nasıl kilitleyeceğiz acaba, şimdiden teşekkür ederim

arkadaşım ordaka sol tarafta single touch die bir tuş var onda ışık yanıyorsa ona 2 defa bas ışığı kapat ondan sonra hangi sesi istiyosan o sesi istediğin ritme taşıyabilirsin :)

birden fazla set yüklersin hangi seti yüklemek istiosan üstüne gelip load ı tıklaman yeterli bu kadar basit ve rahat

yardımlarınız için teşekkürler arkdaşlar bende bu aletten önce is 50 b vardı tabiki bu alet çok farklı yapmak istediğim şey performans taki ses ve ritimler haricinde istediğim sesleri ve ritimi ayarlamak fakat ritim değiştirdiğim zaman ses te değişiyor ritim varyasyonu değiştirdiğimde sesler değişiyor galiba bu aleti çözmek biraz zaman alacak ayrıca bir kaç tane sd kart denedim set yüklemek için kartı formatlamak istedim fakat hata mesajı verdi özel bir marka seçiyormu acaba