Pa 500 tr hakkındaki görüşleriniz :)

• Konbuyu başlatan kuscy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görünümler : 6K

kuscy

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa300
bu aletin fiyatı 2300 civarı bişey ikinci el fiyatına sıfır aslında mantıklı ama yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olun nasıl bi alet memnun olan varmı..

Cevap: Pa 500 tr hakkındaki görüşleriniz :)

bu aletin fiyatı şu anda sıfırı 1050 euro ve güzel alet tavsiye ederim

pa 500 ikibuçuk yıl önce çıktı malzeme kalitesi yok tonlar pa80 pa1x gibi deyil yüklemeler telefon hafıza kartı ile yapılıyor yani pek dosta tasviye edilecek bi alet deyil fiyatı 2000 dolardı 1050 euroya çektiler ama biraz daha beklersen 750 euroya falan düşe bilir

siz deneme imkanı buldunuzmu biraz detaylı anlatabilrseniz hem yeni alacak arkadaşlarada yol göstermiş olurusnz mesela ritimler nasıl güzelmi iş görürmü sesler nasıl pa 80 deki gibi sesler varmı ve neden böyle ucuzladı bu alet yani sitede baktımda kimisi pa80 le pa 500 takas etmek istyor bnce ilerde tutulur bu alet .

gerçek okadar düşermi yaw :)

Arkadaşım, Bence önce demolarını dinle videolarını izle sonra git bir bayide dene öyle karar ver, Bana göre 10 numara cihaz, ama başkasına göre yaramaz alet,

al kardeşim al sen klavyeyi kimeye bakma ben 5 sene önce 55tr aldım onada aynısını dediler 3 sene çatır çatır kullandım hurda 80 e 2200 vermektense al 500 tr kullan...

benim bi arkadaşta vardı birkaç ay kullandı sattı en sonunda dellendi.ritm tonları kepaze tek kelimeyle.içinde hazır yüklenmiş sabit seslere mahkumsun bi kere dışardan sample falan atılmıyor alete.malzeme kaliteside kepaze ayrıca.az daha yapıştır hiç olmazsa pa800 al kafan rahat etsin...

arkadaşlar önce hepinize merhaba ben pa80 kullanıcısıydım yaklasık 20 gün oldu pa500tr aldım sıfır merakımdan vede sıfır alıp başım ağrımasın diye öncelikle söylim sample yok diye kötü diyen arkadaşlara az daha ekle 2el pa800 al diyorlar ama az daha dedikleri rakam 1000 tl civarı yani 3200 3300 den aşağı pa800 yok kimisine az kimisine çok bu rakam alacak arkadaşlar bence hiç düşünmeden alsınlar bir tavsiye eğer bu aleti sıfır alırken deneme imkanınız olursa cihaza bağlıyken deneyin tonlar ortamı doyururmu doyurmazmı öle karar verin bende bi abim alımıştı ondan gidip dinledim birde orjinal ritimleri vardı yani onlarda bile cihazta süper çıkıyodu geçen sene pa800 mü satmıştım onun bazı ritimleri okuyor şu an pa80 de var en başta demiştim onunda bazı ritimlerini okuyor okumasada gerek yok orjinal ritimler tatminkar bence ama orjinal seslerde biraz problem var orasıda ya setlerden bakıcazsınız yada kendi imkanlarınızla sesler efek vererek yapacaksınınz ayrıca pa80 de kullandığım bir çok sample olmayan seside aldım okuyor mesela; pa80 deki elektro bağlama sesi sample olarak var pa500 tr de ki orjinal elektrolarda güzel eğer biraz efeklerle oynayıp kurcalarsanız pa80deki tonları yakalarsınız bence bu fiyata harika bi alet tşk ler saygılar

benim tavsiyem durumun müsaitse pa 800 al alamam dersen temiz pa 80 al derim aleti kötülemek gibi olmasın alette saund yok istediğin tonları bulamayabilirsin öyle birde dokunmatik ekran olmasına kaptırma senin işini görecek klavyeyi alman daha iyi olur birde eğer yinede almak istiyorsan aleti iyi incele pa 2x ritimlerinden convert yaptırıp pa 500 e uydurabilirsin bunu yapan arkadaşlar var gerisi sana kalmış ...saygılar...

Bu alana bir cevap yazın...