Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA 500 tr aldım, notalarda takılma oluyor !!cevaplarınız için teşekkür ederim. Cidden düzgün set bulmak zor, farklı isimde içeriği aynı olan çok set var piyasada. forumlarda biraz araştırmıştım bu takılma olayını sizler gibi setlerden dolayı olduğunu söylemişler ama orgun kendi ritimlerinde ve kendi seslerinde de aynı olay oluyor, yüklediğim setler orgun kendi seslerini ve ritimlerini etkiler mi ?bir de ben genelde rumeli, göçmen müzikleri yapıyorum ama 7/8 lik ritim pek bulamadım, 7/8 deryalar, payduşka tarzı ritimlerin çoğunlukta olduğu bir set var mıdır bildiğiniz ?
Cevap: PA 500 tr aldım, notalarda takılma oluyor !!
cevaplarınız için teşekkür ederim. Cidden düzgün set bulmak zor, farklı isimde içeriği aynı olan çok set var piyasada. forumlarda biraz araştırmıştım bu takılma olayını sizler gibi setlerden dolayı olduğunu söylemişler ama orgun kendi ritimlerinde ve kendi seslerinde de aynı olay oluyor, yüklediğim setler orgun kendi seslerini ve ritimlerini etkiler mi ?
bir de ben genelde rumeli, göçmen müzikleri yapıyorum ama 7/8 lik ritim pek bulamadım, 7/8 deryalar, payduşka tarzı ritimlerin çoğunlukta olduğu bir set var mıdır bildiğiniz ?