Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa 500 set destekArkadaşlar pa500tr de malatyada ikamet ettiğim için burada gerekli olan şöyle asma davullu set arıyorum. Parasıyla da olsa farketmez. Pa500tr ü kötüleyenler haklı çıksınlar istemiyorum.Düğünde kullanmak için. Herkes elindekileri paylaşsa aslında çok güzel olur. Bilgi paylaştıkça güzeldir ve değerlidir. Bilmem yanlışmı düşünüyorum. Bana bu konuda destek olmak isteyenvarsa lütfen irtibata geçin. 0 507 2930491 veya muratbatki@gmail.com
Cevap: Pa 500 set destek
Arkadaşlar pa500tr de malatyada ikamet ettiğim için burada gerekli olan şöyle asma davullu set arıyorum. Parasıyla da olsa farketmez. Pa500tr ü kötüleyenler haklı çıksınlar istemiyorum.Düğünde kullanmak için. Herkes elindekileri paylaşsa aslında çok güzel olur. Bilgi paylaştıkça güzeldir ve değerlidir. Bilmem yanlışmı düşünüyorum. Bana bu konuda destek olmak isteyenvarsa lütfen irtibata geçin. 0 507 2930491 veya muratbatki@gmail.com