Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa 500 bilgi ricasıslm dostum kısa bir dönem olsada bende pa500tr kullandım.sete ihtiyacın olursa pa500tr için düzenlenmiş 2015 setimi paylaşırım problem olmaz.pa500tr'nin genel özelliklerine internetten araştırarak bakarsan daha garanti sonuçlar elde edersin.800 saundunu elde edersin dersem büyük konuşmuş olurum.bu olay tamamen kulakla alakalı.benim kendi kullandığım setten gayet memnundum ama senin hesap bende satmak zorunda kaldım şu anda pa1x pro kullanıyorum fazla fazla yetiyor bana.500tr ve pa1x pro kullandım hepsinden çok memnun kaldım saund ve kullanım kolaylığı olarak.pa serileri genel olarak menüleri aynı 800 kullandıysan 500trde sıkıntı çekmezsin emin ol.genel olarak tümünün menüler birbirine benzer.fazla diyecek bişi yok açıkcası bana sorarsan al derim memnun kalırsın.alınca özelden irtibat et benimle setini göndereyim sana.
Cevap: pa 500 bilgi ricası
slm dostum kısa bir dönem olsada bende pa500tr kullandım.sete ihtiyacın olursa pa500tr için düzenlenmiş 2015 setimi paylaşırım problem olmaz.pa500tr'nin genel özelliklerine internetten araştırarak bakarsan daha garanti sonuçlar elde edersin.800 saundunu elde edersin dersem büyük konuşmuş olurum.bu olay tamamen kulakla alakalı.benim kendi kullandığım setten gayet memnundum ama senin hesap bende satmak zorunda kaldım şu anda pa1x pro kullanıyorum fazla fazla yetiyor bana.500tr ve pa1x pro kullandım hepsinden çok memnun kaldım saund ve kullanım kolaylığı olarak.
pa serileri genel olarak menüleri aynı 800 kullandıysan 500trde sıkıntı çekmezsin emin ol.genel olarak tümünün menüler birbirine benzer.fazla diyecek bişi yok açıkcası bana sorarsan al derim memnun kalırsın.alınca özelden irtibat et benimle setini göndereyim sana.