Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA 4X icin nasil set ve hangi set yüklenir acil yardimarkadaşım pa4x yanında bir kart veriliyor o kartı cihazın arkasındaki yuvasına tak daha sonra aşşağıdaki linkten tr 14 seti indir ve orguna yukle bu set pa4x setidir yanında hediyedir farklı setleride okur ancak bu indireceğin setin haricindeki setlerin globalini yükleme ve acilen bu forum ve diğer forumları tek tek incele teknik bilginin yetersiz olduğunu düşünüyorum forumları takip edersen kısa sürede teknik blgin artar sıkıntılar yeni çıkan os yazılımla alakalı bizle alakası yok şifreli compres edilmiş setlerin samplelerini okumuyormuş sorun bu hafta sonu yeni os gelecek sorun kalmıyacakPa 4X | KORG Türkiye
Cevap: PA 4X icin nasil set ve hangi set yüklenir acil yardim
arkadaşım pa4x yanında bir kart veriliyor o kartı cihazın arkasındaki yuvasına tak daha sonra aşşağıdaki linkten tr 14 seti indir ve orguna yukle bu set pa4x setidir yanında hediyedir farklı setleride okur ancak bu indireceğin setin haricindeki setlerin globalini yükleme ve acilen bu forum ve diğer forumları tek tek incele teknik bilginin yetersiz olduğunu düşünüyorum forumları takip edersen kısa sürede teknik blgin artar sıkıntılar yeni çıkan os yazılımla alakalı bizle alakası yok şifreli compres edilmiş setlerin samplelerini okumuyormuş sorun bu hafta sonu yeni os gelecek sorun kalmıyacak
Pa 4X | KORG Türkiye