Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hiç sanmıyorum pa4x diye bir klavye çıkmayacak die biliyorum bende. korg yeni bir model çıkaracak ama bu pa serisi olmayacak diye biliyorum. zamanla görücez nasılsa
aynen öyle hocam pa800 2x 3x banada aynı geliyo pa800de öyle ritimler varki 3xten daha iyi veriyo bence olay tonlamada bitiyo saund aynı sadece özellilkler artıyo
pa serisi hepsi aynı zaten sadece kalite farkı ve özellik işlev farkı var şahsi fikrim korg artık pa serisini noktaladı son zamanlarda yaptığı pa600 900 300 de bunun bir göstergesi seriyi tamamladı artık yeni bir sistem ve farklılık zamanı geldi ben ce farklı yeni bir seriye geçecek 2015 te..... tamamen kendi düşüncelerim
polifoni yükseltilmeli birebir vst kalitesinde sesler,kitler,perc lere ihtiyaç var birazda bizlerde suç ne çıkarsa atladık hemen üstüne sonuç hüsran oldu hep.
Ve pa1000 çıkarsa tahminimce pa serisini bitirirler bu alet ile ama x serisi çıkmaya devam eder.Pa4x in kısıtlanmış hoparlerli versiyonu olabilir pa1000 ama İtalyan üretimi olur .
Bütün teknoloji midi, loop ve sample üzerine kurulu.bu teknolojileri esnek,kullanıcıya acık ve guncellenebilir yazılımlarla sunan firmalar yoluna devam eder. Ben ozellikle usb baglantısıyla editleme arayüzlerini windows pclerde kullanma imkani taniyan yazılımda modeller istiyorum.