pa 3x laptop ram ??????

alingirikk

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Pa900
Arkadaşlar 3x e 256 mb laptop ram takılabiliyor diye duydum fakat ne kadar doğru bilmiyorum sizlere sorayım dedim böyle birşey mümkün mü mümkün ise bilgi verirmisiniz ?

Cevap: pa 3x laptop ram ??????

Suriye Türkiye ile dost olur; buna inanırım ama.... Laptop ramının bu cihaza uymasına inanmam. 800 ve 3x e ram takan kişi olarak.

:))) bu akşam sohbet esnasında konuşuldu şaşırdım demek ki olmuyor sağol hocam :))

Mhz tutmaz kafadan...

Mhz tutmaz kafadan...

Mhz önemli değil. ram slot u tutmaz 1, ram chip ayak ve adresleri tutmaz2, laptop ram türüne göre de voltaj eşiği tutmaz 3, laptop ramlarında bios entegresi var, korg da bu bios chip i 24xx veya 64xx gibi 8 ayak küçük bir entegre olmaz 4....... Yani şey gibi... suriye ile olan onca sorun ve problemler var iken bir anda kanga olmak gibi bir şey olurluğu :)

Mhz önemli değil. ram slot u tutmaz 1, ram chip ayak ve adresleri tutmaz2, laptop ram türüne göre de voltaj eşiği tutmaz 3, laptop ramlarında bios entegresi var, korg da bu bios chip i 24xx veya 64xx gibi 8 ayak küçük bir entegre olmaz 4....... Yani şey gibi... suriye ile olan onca sorun ve problemler var iken bir anda kanga olmak gibi bir şey olurluğu :)

Dış politakalar tamamen çıkar menfaat ilişkisine dayanır, dolayısı ile gayet mümkündür kanka olmaları :) Ama ram olayı söylediğinize göre imkansız.

:) yani evet başta da değim gibi, o konuda bir ihtimal var ama, ram konusunda yok:) ama sayın obama ,,,, aman pardon sayın korg devreye girer, ram ara adaptör kartı artı+ ona göre uygunluğu tanımlayan os konusunda arabuluculuk yaparsa bir şey diyemem :) Sonuçta obama, aman aman özür dilerim, korg bu. Ama dil sürçmemde belirttiğim kişi de olsa korg ta olsa , böyle bir kıyak yapacaklarını zannedmiyorum :) Milli menfaatlerine uymaz şimdilik, belki yarın için de, belki yarınlardan yakın bir zaman için de de...

Peki ben bi soru sorayım edo rem kullanan bir klavye varmı?sanki bi ara piyasadan bu remi topluyorlardı nezaman 15 yıl olmustur.makineyi hatırlayamıyorum...

korg pa1x ve o zamanların diğer klavyeleri. kimi slot şeklinde, kimi board üzerinde direk montaj chip şeklinde..

Anladım teşekkürler ilgimçtir elimde çeşitli edo remler var.acaba işe yararmı diye düşündüm.$$$$ :)