OZODERM sahtekarlığına sakın itibar etmeyin

TEKİNOĞLU

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
Arkadaşlar son günlerde hangi TV kanalını açsanız bir bal dır, bir Saç çıkarma ilacıdır satan satana. OZODERM diye bir uyduruk bişeyleri hepiniz aynı ağızdan bozuk pilak gibi her kanaldan duymuşsunuzdur. Almanya bilmem neyinden ödüllü şurdan ödüllü burdan ödüllü diye. Reklamlarında açık açık söylüyorlar 6 ila 8 hafta arasında saçınızda tek tel bile beyaz kalmayacak diye. Meğer ne kadar doğruymuş ben 10 haftadır kullanıyorum tek tel beyaz kalmadı hepsi pembeleşti :) Pembe saçlı muzo oldum. 10 hafta aradan geçmesine rağmen siyah özlemim kursağımda kaldı. Çıkacağı emin bir şekilde reklamlarda söylenen saçım da çıkmadı. Reklamdaki (Saçınız aklınızda değil, Başınızda kalsın) suloganlı yalanı da bir rüya olarak aklımda kaldı. Arkadaşlar herşey yalan dolan, son onbeş dakika olayı da yalan günün hangi saatinde ararsanız mutlaka ulaşır ve aynı indirimden yararlanıp kullanım sonrası şok olursunuz. Saçımı yakayınca resmen saçımdan boya tarzı bazı şeylerin damladığını gördüm. 10 hafta boyunca harfiyen uyguladım ama sonuç hüsran. Sadece pembe saçlı MUZO oldum. Firmayı aradım DEVAM ET dendi, gördüğüm boyalar da bitkinin kendi boyasıymış güya, Peki daha ne kadar kullanmalıyım? Yanıt yok. Herkesin saçı farklıymış güya. Olan 79 TL me oldu. Sakın bu ilanlara kanmayın, itibar etmeyin ve o ödüle doymayan sözde ürün benim hayallerimi yıktı, sizin hayallerinizi de yıkmasın. Etrafınızdakileri uyarın. alıpta kullanan ve şok olanlarınız da mutlaka Tüketici Hakları'nı arasın. Enazından bu reklamların yayından kaldırılmasını sağlayıp daha fazla kurban verilmesini önleye biliriz. Bu sahtekarları milyarder edip ülkemizin geleceğini karartmayın. Saygılarımla,

İşte TV de görünce hemen bana zapting yaptıran yanıltıcı reklam linki
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=q1VrWda6YNQ"]Ozoderm reklam Flash tv - YouTube[/ame]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: OZODERM sahtekarlığına sakın itibar etmeyin

Gecmıs olsun saglık bakanlıgı onay vermemıs tarım bakanlıgından onay almıslar 4kavanoz bal 100tl bıldıgın glıkozu basmıslar

Sayın Hocam

Öncelikle geçmiş olsun. Malesef bu tip ürün reklamlarının yayından kaldırılması gerçekten çok zor. Çünkü çok yüklü maliyetler ödeyip bu reklamları yayınlatıyorlar. Ben TV den reklamı yapılan hiçbir ürüne rağbet edip almadım almam da. Çok güvenilir sitelerden alışveriş yapmayı tercih ediyorum herzaman. Üstelik konu sağlık gibi birşey olunca asla ve asla bu tip kimyasal ürünleri bir uzmana danışmadan almamak en iyisi. Keşke öncelikle bir doktor ya da uzmana danışsaydınız. Eminim çok faydası olurdu. Neyse olan olmuş demeyin. Hakkınızı arayın bence. Gerekirse mahkemeye verin demek isterim ama olayı ve süreci biliyorsunuz. Sonuç almak baya uzun sürebilir bu durumda.

Size söylemek istediğim son şey ; Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin. En güzeli bu.

Sevgiler.

saç ektirmiş biri olarak bu ozoderm reklamına çıktığı günden beridir gülüp geçiyorum... saç bir organ gibidir ekmeden maalesef büyümüyor, sarmısakta sürülse ozoderm'in kralıda olsa sonuç negatif oluyor..

saç siyahlatma konusunda ise bu ürünün içeriğindeki kimyevi bir madde kısa süreli bir değişikliğe yol açıp sonrasında deride ve saç köklerine özellikle büyük zararlar veriyormuş..

uydu kanalları bir yandan yöreleri tanıtırken ayakta kalmak için bu denli umut tacirlerinede ev sahipliği yapıyorlar..

Uyarılar için teşekkürler arkadaşlar, maalesef bu adamlar kolay yoldan para kazanıyorlar ama, bunun bir de öbür dünyası var. eşim de şu lahana kapsüllerine aldanmıştı..

Çok şükür Bal reklamlarına el aozmaya devam ediyor. Saygılarımla,tıldı ama benim şu reklam hala moralimi bozmaya devam ediyor. Saygılarımla,

Ozoderm Grey Hair Saç Bakım Kürü; bir set olarak sizlerin kullanımına sunulmuştur. Diğer ürünlerden ayırt edilen en büyük farkı formül bileşenlerinin patentli olması, 7den 70'e herkes tarafında kullanılması ve her tip saça uygun olmasıdır. Ozoderm Grey Hair Gold 47 TL 4lü Saç Beyazlığı Giderici ve Bakım Seti -Kargo Bedava, Hologramlı Orijinal Ürün detaylı bilgi ve orjinal ürün satın almak için ziyaret edebilirsiniz.

ben bu tür reklamları sadece gülmek için ara sıra izliyorum.acaba alan oluyor mu diye yanımdakilere soruyordum.hele bitkisel ilaçlarla ilgili olanlar...zamanında böyle ilaçlarla kanseri vs.hastalıkları iyi ediyorum diyenlerle tv de kavga eden prof.lar şimdi bu işte bol parayı görünce hepsi fabrikasını kurdular.kim olduklarını zaten biliyorsunuz tv.den.saygılar....

Alayi yalan cin mali telefonlara kadar satiyolar garantili diye istanbulda garanti subesi yok

arkadaşlar bende tv de izledim sakın olaki almayın çok ağır yan etkileri olduğunu söylemişlerdi içeriği itibarıyla

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri