- Enst.
- Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
Arkadaşlar son günlerde hangi TV kanalını açsanız bir bal dır, bir Saç çıkarma ilacıdır satan satana. OZODERM diye bir uyduruk bişeyleri hepiniz aynı ağızdan bozuk pilak gibi her kanaldan duymuşsunuzdur. Almanya bilmem neyinden ödüllü şurdan ödüllü burdan ödüllü diye. Reklamlarında açık açık söylüyorlar 6 ila 8 hafta arasında saçınızda tek tel bile beyaz kalmayacak diye. Meğer ne kadar doğruymuş ben 10 haftadır kullanıyorum tek tel beyaz kalmadı hepsi pembeleşti
Pembe saçlı muzo oldum. 10 hafta aradan geçmesine rağmen siyah özlemim kursağımda kaldı. Çıkacağı emin bir şekilde reklamlarda söylenen saçım da çıkmadı. Reklamdaki (Saçınız aklınızda değil, Başınızda kalsın) suloganlı yalanı da bir rüya olarak aklımda kaldı. Arkadaşlar herşey yalan dolan, son onbeş dakika olayı da yalan günün hangi saatinde ararsanız mutlaka ulaşır ve aynı indirimden yararlanıp kullanım sonrası şok olursunuz. Saçımı yakayınca resmen saçımdan boya tarzı bazı şeylerin damladığını gördüm. 10 hafta boyunca harfiyen uyguladım ama sonuç hüsran. Sadece pembe saçlı MUZO oldum. Firmayı aradım DEVAM ET dendi, gördüğüm boyalar da bitkinin kendi boyasıymış güya, Peki daha ne kadar kullanmalıyım? Yanıt yok. Herkesin saçı farklıymış güya. Olan 79 TL me oldu. Sakın bu ilanlara kanmayın, itibar etmeyin ve o ödüle doymayan sözde ürün benim hayallerimi yıktı, sizin hayallerinizi de yıkmasın. Etrafınızdakileri uyarın. alıpta kullanan ve şok olanlarınız da mutlaka Tüketici Hakları'nı arasın. Enazından bu reklamların yayından kaldırılmasını sağlayıp daha fazla kurban verilmesini önleye biliriz. Bu sahtekarları milyarder edip ülkemizin geleceğini karartmayın. Saygılarımla,
İşte TV de görünce hemen bana zapting yaptıran yanıltıcı reklam linki
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=q1VrWda6YNQ"]Ozoderm reklam Flash tv - YouTube[/ame]
İşte TV de görünce hemen bana zapting yaptıran yanıltıcı reklam linki
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=q1VrWda6YNQ"]Ozoderm reklam Flash tv - YouTube[/ame]
Moderatör tarafında düzenlendi: