- Enst.
- korg pa900,bağlama
Merhaba arkadaşlar.İnsan sorunlarını paylaşabileceği ortam arıyor bende size danışayım.okulda sınıfta projeksiyonda kullandığımız kendime ait laptop vardı.ekranın yarısında görüntü var yarısında yok şeklinde arızalandı.ben de nette bunu tamir edecek yerler araştırırken BiLGiSAYARHANE - Notebook Masaüstü Laptop Tamir ve Satış Teknik - Anasayfa sitesi olan bir tamir atelyesi ile diyaloğa geçtim.gönder, bakalım dediler.cihazı kargoladım3 gün sonra cihazı aldık dediler ertesi gün cihazın ekranı gitmiş,değiştirilmesi gerekir dediler 2.el ekran takacaklarını 110 lira ücreti olduğunu söylediler.banka hesabımdan havale ettim.bundan sonrası kısaca ha bu gün ha yarın derken beni 1 aydır oyaladılar son zamanlarda telefonla da ulaşamaz oldum.Kısaca laptop gitti kargo ile 120 lira da param gitti.bu tamirhane ankara sincan güzelgah sokakta.Sizce ben nasıl bir yol izlemeliyim.Şeytan diyor ki bu karda kışta bin arabaya git atölyeyi başlarına yık,ama ben yasal yollardan bunu halletmeliyim ki başkalarını da dolandırmasınlar.Bu konuda çözüm öneriniz var mı?selamlar