ferdesu Altın 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 99 Puanları 0 Konum istanbul Enst. Korg pa800 keman piyano 25 May 2011 #1 alıntı
melenkoli Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 2 Şub 2010 Mesajlar 638 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 54 Enst. korg 25 May 2011 #2 Cevap: Öykü Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki Nota yemeklerde dinleti olarak hicaz makamında severek okuduğum çaldığım bir eserdir.
Cevap: Öykü Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki Nota yemeklerde dinleti olarak hicaz makamında severek okuduğum çaldığım bir eserdir.
ferdesu Altın 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 99 Puanları 0 Konum istanbul Enst. Korg pa800 keman piyano 25 May 2011 #3 Cevap: Öykü Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki Nota evet gerçekten güzel bir eser.belki bilmeyen başka arkadaşlarda çalıp söylerler.iyi çalışmalar dilerim yorumluyorum.
Cevap: Öykü Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki Nota evet gerçekten güzel bir eser.belki bilmeyen başka arkadaşlarda çalıp söylerler.iyi çalışmalar dilerim yorumluyorum.