Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Oryantal 700TR-V2 Özellikleri veTanitimiArkadaşlar Nejat Levent üstadımızı bir kaç yıl oldu kaybettik. Rahmetli biridir. Dolayısıyla bu form onun yıllar önce açtığı bir formdur. yardım etme şansı yoktur. Kendisine Allahtan RAHMET diliyorum.sedatça28 kardeşim sayısız yere konu açmışsın fakat sanıyorum size verdiğimiz yanıtları okumuyorsun. Diğer formlarınızdada da size yazmıştım, V3 e uyumlu set, ritim, midi her ne varsa internetten indirip USB ye bilgisayardan at sonra orguna tak direk kullan sadece tanımlarken ORG dan USB seçeneğini seç oradan dilediğini kullan bu kadar basit çözülmeyecek bir yönü yoktur. Kolay gelsin saygılarımla,
Cevap: Oryantal 700TR-V2 Özellikleri veTanitimi
Arkadaşlar Nejat Levent üstadımızı bir kaç yıl oldu kaybettik. Rahmetli biridir. Dolayısıyla bu form onun yıllar önce açtığı bir formdur. yardım etme şansı yoktur. Kendisine Allahtan RAHMET diliyorum.
sedatça28 kardeşim sayısız yere konu açmışsın fakat sanıyorum size verdiğimiz yanıtları okumuyorsun. Diğer formlarınızdada da size yazmıştım, V3 e uyumlu set, ritim, midi her ne varsa internetten indirip USB ye bilgisayardan at sonra orguna tak direk kullan sadece tanımlarken ORG dan USB seçeneğini seç oradan dilediğini kullan bu kadar basit çözülmeyecek bir yönü yoktur. Kolay gelsin saygılarımla,