Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: orgun eletronik kisimlarini ne ile temizlenmeli?Mustafa bey tesekkurler. Ben yeni pa1x aldim, switcler calisiyo ama cok hassas degil, bazılarına sert basmak gerekiyor. Birde ilk almisken icini acip birkez olsun iyi bir temizleyim diyorum. Tiner ve firca ile switchlerin altindaki elektronik karti temizleyim, bazi yerlerede (?) yagzis sprey puskurteyim, tuslarin yaylarini da yaglayim diyorum, oneriniz ?
Cevap: orgun eletronik kisimlarini ne ile temizlenmeli?
Mustafa bey tesekkurler. Ben yeni pa1x aldim, switcler calisiyo ama cok hassas degil, bazılarına sert basmak gerekiyor. Birde ilk almisken icini acip birkez olsun iyi bir temizleyim diyorum. Tiner ve firca ile switchlerin altindaki elektronik karti temizleyim, bazi yerlerede (?) yagzis sprey puskurteyim, tuslarin yaylarini da yaglayim diyorum, oneriniz ?