Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: orga pislik atmayı bırakın artık.milletin kafasını karıştırmayınSenin ne dusundugun benim icin onem arz etmiyor.sen aleti begenebilirsin ayrica ben begenmedigimi de soylemedim.yazimi iyi oku.tekrar yazayim senin icin diyorumki sitedeki sampleler iyi degil...demolardaki samplelerden istiyorummmmmmm.ayrica ister orgumu satarim istersem ustunde tepinirim.parasini ben verdim.birbaskasi degil.rolandin kimsenin avukatliginada ihtiyaci yok.benimde kimsenin aklina ihtiyacim yok.
Cevap: orga pislik atmayı bırakın artık.milletin kafasını karıştırmayın
Senin ne dusundugun benim icin onem arz etmiyor.sen aleti begenebilirsin ayrica ben begenmedigimi de soylemedim.yazimi iyi oku.tekrar yazayim senin icin diyorumki sitedeki sampleler iyi degil...demolardaki samplelerden istiyorummmmmmm.ayrica ister orgumu satarim istersem ustunde tepinirim.parasini ben verdim.birbaskasi degil.rolandin kimsenin avukatliginada ihtiyaci yok.benimde kimsenin aklina ihtiyacim yok.