org taşıma ücreti kargo fiyatı or700

mehmet01

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
or700 v2 plus xd9plus korg pa500tr
abilerim ben siirtte okuyorum adanalıyım aslen adanadan siirte ne kadara taşırlar kargo ücreti yani alet or700 kutusuna felan kattım orgınal halde

Cevap: org taşıma ücreti kargo fiyatı or700

Candostum eğer bahsettiğin Kargo şirketi ile anlaşmalı bir esnaf tarafından gönderir isen 18 - 20 TL ancak ödersin öbür türlü bayağı paranı alırlar. Sen gene Kargo şirketinde derdini dile getir Öğrenci olduğunu ve fazla bütçenin olmadığını belirt firma çalışanlarından birinin bile sana yardım elini uzatması ile 18 - 20 TL den fazla ödemezsin. Kargo ücretleri Türkiye genelinde nereye gönderirsen gönder kilomatra ayrımı gözetmeksizin aynıdır istersen Kars'a gönder farketmez yani. Sen gene Adana da sor soruştur olmazsa bana geri dön orada dayımın oğlu'nun da Aras kargo şubesi var seni olmazsa yönlendiririm. Kolay gelsin Saygılarımla,

abi teşekür ederimm ben bir fiyat araştırması yapim 30 tlden daaha fazla talep ederlerse irtibta gecelım ilgin için allah razı olsun abi

feyyazcatak abi ilgin icin cok tesekur ederim hesaplamama göre 26 tl civarı cıkıyor + 10 tl regulator 35 35 civarı birsey

her zaman en ucuz ptt kargo baskası yalan kardes