Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Org seçimi için yardım (Bk-5 vs Pa500tr)şaka bitarafada multiaslan dostum önce açtıgın konuda yorum yapanları arkadaşlarımızın tek tek teşekkür butonlarına bas. Sonra kalem kagıt al yazdıklarımı kaydet. Bilgisayarında güncellemeleri ritimleri ve performans seslerini hazır tut. Bk5 sitesinde 2 ve 3.üncü güncellemeler bozuk olabilir 3.ü güncelleme bu platformdan temin edebilirsin. Güncelleme işleminden sonra boş usb orga takg menü tekerlek ile usb formatının üzerine gel enter ile format işlemini gerçekleştir. Sonra usb.ye ritimlerini ritimler klosorune performans sseslerinide PERFORMANSLARIM klöserinin içine at. Ve orga tak. Menü bas tekerlek ile GENEL üzerine gel entere bas. Tekerlek ile one touch tutma, üzerini enterle. Karşına cıkan seceneklerin hepsini ON konumuna getir. Sonra exit ile çık ve tekerlek ile performans tutma. Üzerine gel ve enter ile aç. Karşına çıkan seçeneklerin RİTİM,TEMPO, EXPESIN PETAL, ANAHTAR VE GAM AKOR. seçeneklerini ON. Diger seçeneklerin hepsini OFF konumuna getir. Bunlar kilitlerdir. İlerleyen günlerde işi kavradıgında özelligine göre degiştirebilirsin. Kolay gelsin.
Cevap: Org seçimi için yardım (Bk-5 vs Pa500tr)
şaka bitarafada multiaslan dostum önce açtıgın konuda yorum yapanları arkadaşlarımızın tek tek teşekkür butonlarına bas. Sonra kalem kagıt al yazdıklarımı kaydet. Bilgisayarında güncellemeleri ritimleri ve performans seslerini hazır tut. Bk5 sitesinde 2 ve 3.üncü güncellemeler bozuk olabilir 3.ü güncelleme bu platformdan temin edebilirsin. Güncelleme işleminden sonra boş usb orga takg menü tekerlek ile usb formatının üzerine gel enter ile format işlemini gerçekleştir. Sonra usb.ye ritimlerini ritimler klosorune performans sseslerinide PERFORMANSLARIM klöserinin içine at. Ve orga tak. Menü bas tekerlek ile GENEL üzerine gel entere bas. Tekerlek ile one touch tutma, üzerini enterle. Karşına cıkan seceneklerin hepsini ON konumuna getir. Sonra exit ile çık ve tekerlek ile performans tutma. Üzerine gel ve enter ile aç. Karşına çıkan seçeneklerin RİTİM,TEMPO, EXPESIN PETAL, ANAHTAR VE GAM AKOR. seçeneklerini ON. Diger seçeneklerin hepsini OFF konumuna getir. Bunlar kilitlerdir. İlerleyen günlerde işi kavradıgında özelligine göre degiştirebilirsin. Kolay gelsin.