Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Org için 19 parçanın doremi notasıdostum tepkinizi anlıyorum...haksızda değilsiniz...müzik de çok iyi şeyler yapıp iyi yerlere gelen bir çok müzisyen nota bilmediğini söylüyor.ama şunu düşünmek gerekmez mi bu müzisyenlere stüdyolarda alt yapı hazırlayan kompozitörlerde mi nota bilmiyor?(yıldız tilbe-ozan doğulu örnek..)...41 yaşında müzikle uğraşıp da nota çalışmamanız sizin tasarrufunuzda...ama ben yerinizde olsam henüz yolun yarısındayken...nota da öğrenirim.resim de hatta bir yabancı dilde...bilirsiniz bugün nota çalışsanız 42 yaşında iyi bir notist olarak yolunuza devam edersiniz...sallama eleştirinize gelince;nezaket gereği ne cevap vereceğimi bilemiyorum...yine de beni uyardığınız için teşekkür ederim.bundan sonra sallamam.kaldı ki ben o arkadaşımızı paylaşımından dolayı takdir etmiştim.sadece yönteminin yanlış olduğunu ilettim o kadar...saygılarımla...
Cevap: Org için 19 parçanın doremi notası
dostum tepkinizi anlıyorum...haksızda değilsiniz...müzik de çok iyi şeyler yapıp iyi yerlere gelen bir çok müzisyen nota bilmediğini söylüyor.ama şunu düşünmek gerekmez mi bu müzisyenlere stüdyolarda alt yapı hazırlayan kompozitörlerde mi nota bilmiyor?(yıldız tilbe-ozan doğulu örnek..)...41 yaşında müzikle uğraşıp da nota çalışmamanız sizin tasarrufunuzda...ama ben yerinizde olsam henüz yolun yarısındayken...nota da öğrenirim.resim de hatta bir yabancı dilde...bilirsiniz bugün nota çalışsanız 42 yaşında iyi bir notist olarak yolunuza devam edersiniz...sallama eleştirinize gelince;nezaket gereği ne cevap vereceğimi bilemiyorum...yine de beni uyardığınız için teşekkür ederim.bundan sonra sallamam.kaldı ki ben o arkadaşımızı paylaşımından dolayı takdir etmiştim.sadece yönteminin yanlış olduğunu ilettim o kadar...saygılarımla...