ORG Dersleri Özel.

eskipiyanist

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Web sitesi
tacibaran.wordpress.com
Enst.
piyano .klavye .gitar
ORG Dersleri Özel : Birebir ders alarak sevdiğiniz şarkılarla ORG öğrenebilir , içinizdeki müzik dehanızı ortaya çıkarabilirsiniz .Yeter ki ilk adımı atın . Bir müzik aleti çalmak bir ayrıcalıktır . Sizin sosyal sınıf atlamanıza yardımcı olabilecek en kestirme yoldur. Haftada bir ders alarak siz de ORG ’ u kolayca öğrenebilirsiniz. Bir ders 1.5 saat ve 50 TL. dir. Dersler öğrencinin evinde veya istediği başka yerde verilir. Ders yeri İstanbuldur .
Tel: 0543 232 91 22

Cevap: ORG Dersleri Özel.

herşey para mı? Bu işe gönül vermiş kişileri videolu anlatım ve karşılık beklemeden yapmaya davet ediyorum. Çünkü etrafımızda maddi durumu olmayan fakat enstruman özellikle de klavye çalmaya çalışan binlerce gencimiz var.

evet yaa ben org aldım.maddi durumumuz biraz kötü,onun için videolardan yazılardan bi şeyler bakıyorum ondada baya başarılıyım

herşey para mı? Bu işe gönül vermiş kişileri videolu anlatım ve karşılık beklemeden yapmaya davet ediyorum. Çünkü etrafımızda maddi durumu olmayan fakat enstruman özellikle de klavye çalmaya çalışan binlerce gencimiz var.

Sayın Fenaaa haklısınız herşey para değil.Sizin gibi arkadaşların çeşitli yerlerde bu tür yazılarını gördüm. Onun için 2 aydır YouTube de üçretsiz olarak bazı derslerimi video olarak yayınlıyorum. YouTube de Taci Baran olarak aratırsanız ders video şarkılarına ulaşabilirsiniz. Biraz sabırlı çalışma yaparsanız eminim oradaki şarkıları çalabilirsiniz. Orada Org , Gitar ve Piyano Öğrenmek isteyen gençler için Çeşitli şarkıları basit olarak nasıl çalabileceğini Görsel olarak yayınladım. Başarılar dilerim....

Bence yorumlar yersiz olmuş, hani ücret hususunda yorum yapmak hatalı olur ama org , yada herhangi bir müzik enstrumanı çalmak , youtube dan öğrenilmez...
Saygılarımla,
Savaş ELVAN

Sayın Savaş ELVAN . Yaşım 63 ve 45 yıldır profosyonelce sahne ve eğitmenlik tecrübem var.Haklısınız İnternetten müzik öğrenilmez. Enstrman çalmaya gelince bu izafidir. Meraklı bir kardeşimiz birkaç şarkı çalmayı öğrenmek istiyorsa ve ders alma imkanı yoksa orada görsel olarak hazırlanmış şarkıları biraz uğraşarak çalıp kendini tatmin edebilir. Benim gayem meraklı gençlerin ekonomik sorunlardan dolayı müzikten mahrum bırakmamak ve enerjilerini kötü yollara sarfetmek yerine kendi çaplarında müzikle uğraşmalarını sağlamak . Tabiiki bu işi profesyonelce öğrenmek istiyorlarsa mutlaka bir hocadan hemde iyi bir hocadan ders almalıdırlar. Eğer videoları izleyecek zaman yaratıp izlerseniz sanırım sizde bana hak vereceksiniz. Yine söylüyorum haklısınız Müzik internetten öğrenilemez ama bir iki şarkı çalmayı öğrenseler fenamı olur. Ayrıca yazımı okuyup cevap yazdığınız için teşekkür eder iyi günler dilerim. Saygılarımla. Taci Baran.

Hocam videolarınızı daha önce de izlemiştim, emeğinize sağlık, umarım insanlara yararı dokunur...
Saygılarımla,
Savaş ELVAN

ben buna benzer diğer konuyla karıştırdığım için bir serzeniş yaptım ama hemen düzeltiyorum afedersiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

bir isci 8 saatte kac para alıyor bu vatandas biliyormu :) 1,5 saat 50 lira cok guzel ya normal isci p paraya 2 gun calısacak arkadasım guzel is 1,5 saat 50 lira bol sanslar

1,5 Saat 50TL'mi Benmi Yanlış Görüyorum.Çok Uygun Dememizimi Bekliyorsun.Ders Vericek Kadar Bilsem Bu İşi İnanın Ücret Almadan Yaparım Yada Haftada 50TL Yaparım Olmaz Böyle Birşey.