Konuya cevap cer

Eğer  ORG öğrenmek  istiyorsanız  doğru  adrestesiniz  .  40 yıllık  Müzik eğitmenliği  ve profesyonel  sahne  tecrübemle  ORG ’ u   severek  ve  kolayca  öğrenebilirsiniz.  Kendime  ait  Bilgisayar  destekli   metodumla  ve  sizin  istediğiniz  günün  sevilen  şarkılarıyla  sıkılmadan  ORG  çalmayı  öğrenmek  çok  kolay  .  Artık  eski  metodlarla , demode  olmuş  şarkılarla ,  sıkıcı  eksersizlerle  ORG   öğrenmek  devri   BİTTİ .  Bu  yüzden   birçok   öğrenci   Müzikte   başarılı  değilim  diye  bir  iki dersten  sonra  müzikten  soğuyor .  Halbuki   bu  öğrenci nin   suçu  değil.  Onlara  eski  basmakalıp  demode  olmuş   metodlarla  bunu  öğretebileceğini   sanan  eğitmenlerde .  NOTA  ve  ORG ‘ u  her öğrenci nin  istediği  şarkılarla  öğrenmek   hakkı.  Bunun  için  her  öğrenci ye   ayrı  metod   uygulamak  lazım. 

İşte  ben  bunu  yapıyorum.  Ve  öğrenci   sevdiği  ve  istediği  şarkılarla  ORG ‘ u  kolayca öğreniyor . Eğer  gerçekten   ORG  öğrenmek  istiyorsanız   bilgi  almak  için  beni  arayabilirsiniz …

Tel : 0543 232 91 22  Taci Baran

Geri