or700v2 sorun

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 2K

pymmemo

paylaşımcı üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x & pa800
kıymetli hocalarım özellikle batuh ve salim beyler başta olmak üzere yamahaya gönül vermiş üstatlarım sizlere bir sorum olacak.bankalara kendi düzenlediğim sesler var.sizlerde bilirsiniz güncellemelerde verilen dreamcovers adlı ritim var.başka bir ritimden bu ritime geçtiğimde sesler derinlik kazanıo bu durumda benim hoşuma gidiyor.benim sorunum ise seslerimin bu ritimle beraber kazandığı derinlikleri kaydedebilmek ama bunun yolunu bir türlü bulamadım.bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim,saygılar...

Cevap: or700v2 sorun

Az Bekle..

Geldim :D

http://www.trakyamuzik.net/yamaha/1472-yamaha-user-effect.html

Yukardaki açtığım konuya gir ve oradaki dosyayı indir..Nasıl yükleneceğini anlattım
Yükledikten sonra şöyle bi mevzu var ;

Senin istediğin o Reverb'i değişkenlikler ile yaptım..Kullandığın ritmleri o reverb ile kilitle yani o reverb'i seç (ismini hatırlayamadım ama sanırım BaTuH01 olabilir) sonra STYLE CREATOR girip ritmi buradan kayıt et..
Ama ritmin kendi içinde fazla Reverb'i varsa aşırı dağıtır..Zaten o reverb'i slow şarkılar için yaptım ve bu tarz ritmler için kullan :D

batuh bey çok teşekkür ediyorum beni aydınlattınız hemen uygulamaya geçiorum,saygılar...

İşte Yamahanın self servisini görüyoruz burada. Yardımlaşmanın büyük örneklerinden biri daha. Yardım ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler batuhan kardeşim.

batuh bey kusura bakmayın bir sorum daha olacak peki bu dosyaya klavye üzerinden nasıl ulaşacağız

FUNCTION + UTILITY sonra ise TAB yardımı ile SYSTEM RESET bölümüne gelelim..

Sağ köşede USER EFFECT FILES yazıyor..Buradan yükleme yapabilirsiniz..